הכל בעובדה.. טירונות וקורס בסמוך לה.
ע עידית 17 New member 8/1/07 #12 איך את יודעת שאת עושה טירונות 01? בס"ד גם אני מתגייסת מחר בע"ה אבל אין לי שמץ של מושג איזו טירונות אני אעשה או איפה
איך את יודעת שאת עושה טירונות 01? בס"ד גם אני מתגייסת מחר בע"ה אבל אין לי שמץ של מושג איזו טירונות אני אעשה או איפה
P PINK PRINCESS 18 New member 8/1/07 #19 מישהי יודעת?? חברה שלי מתגייסת מחר והיא מיועדת להיות מדסית ... היא גם תעשה טירונות בעובדה ???
A asmarch New member 8/1/07 #23 גם אני מתגייסת מחר- קצת עזרה שלום לכולם!! גם אני מתגייסת מחר לתפקיד חיילת משרד הביטחון .. (טירונות 01) יש למישהו/י מושג איפה אני אהיה בטירונות?? ועוד משהו קטן... מניסיונכם .. חוזרים הביתה שבת ראשונה?? תודה רבה... וגיוס קל לכולם!!!!
גם אני מתגייסת מחר- קצת עזרה שלום לכולם!! גם אני מתגייסת מחר לתפקיד חיילת משרד הביטחון .. (טירונות 01) יש למישהו/י מושג איפה אני אהיה בטירונות?? ועוד משהו קטן... מניסיונכם .. חוזרים הביתה שבת ראשונה?? תודה רבה... וגיוס קל לכולם!!!!
S Sally Bowles New member 8/1/07 #24 אני הייתי כמוך והגעתי לניצנים. אני כבר לא יודעת אם אני מאחלת לך את הבסיס הלא מאורגן הזה. את כנראה תהיי או במחנה80 או בניצנים.
אני הייתי כמוך והגעתי לניצנים. אני כבר לא יודעת אם אני מאחלת לך את הבסיס הלא מאורגן הזה. את כנראה תהיי או במחנה80 או בניצנים.