שאלה בקשר לתיקון ברית לבן שנתיים

hagit1

New member
שאלה בקשר לתיקון ברית לבן שנתיים

שלום אני אמא לילד בן שנתיים וראיתי ישר לאחר הברית שמשהו לא בסדר. הרופאים אמרו לחכות קצת שיגדל ואמרו לנו לקחת בחשבון שנצטרך ניתוח. הגיע היום והוא צריך לעשות ניתוח כי יש עודף עורלה משמעותי שגם גרם להצטברות נוזל שמנוני באזור- משהו שהוא לא נורא מבחינה רפואית אך בכל זאת צריך להוציא אותו. המוהל שלנו היה דר' לכירורגיה ובכל זאת לדעתי הוא פישל הוא טוען שלא. אני חושבת שמגיע לנו פיצוי על עוגמת הנפש שאני הולכת לעבור עם הילד ביום הניתוח. האם יש לי עילה לתביעה? לקחנו בכוונה דר מוהל ולא מוהל רגיל כדי שהכל יהיה בסדר והוא לקח לפני שנתיים המון כסף-2000 ש"ח. ואני מרגישה לא בסדר עם זה - מה עושים? אשמח לשמוע כל תשובה תודה מראש

רשלנות מוהל

תצטרכו חוות דעת רפואית על הנזק שנגרם לילד וגם על כך המילה נעשתה ברשלנות. עליכם לפנות קודם כל לעורך דין שעוסק בתחום, והוא יכול "לשדך" לכם מומחה מתאים, וגם לומר לכם אם יש לכם קייס.

ההצעה שלי...

מסכימה עם חיותה כי עליכם לפנות לעורך דין. לגבי הצורך בחוות דעת: התיעצו בנושא זה עם עורך דין מנוסה בתחום, היות ולא בכל המקרים יש צורך בחוות דעת רפואית. מכל מקום, גם אם יש צורך בחוות דעת רפואית, מומלץ שלא תחפשו מומחה בתחום זה לבדכם, עשו זאת בעזרת עורך הדין. בהצלחה.

neko

New member
דווקא בגלל שמדובר ברופא,

הוא אחראי לעבודה שלו. אם היה מדובר במוהל, לא היה מה לעשות. לרופא יש ביטוח על רשלנות רפואית, ובהחלט יש מקום לתביעה קטנה (החזר הוצאות רפואיות + עוגמת נפש) יאמר שכל זה "למיטב ידיעתי", והידע שלי מוגבל בנושא - אבל שווה מאד לפנות לעו"ד ולבדוק את הנושא.

למעלה