תודה לך על התשובה... אישתי ראתה את השעון ב EBAY ב LINK שצירפתי למעלה. היא אהבה את מה שראתה. כמובן שהייתי שמח לו יכלה למדוד אותו בארץ על היד. אין לי מושג היכן ניתן ליראות שעונים של MOVADO בארץ, אצטרך להיתקשר ליבואן. בקשר לשעוני עדי. הייתי אצלם כמה פעמים (אני מחליף אצלם את הסוללות בשעוני CITIZEN שלי). אמנם יש להם מבחר מאוד נאה, אך המחירים שלהם פשוט מופקעים !!! כל שעון כמעט שהם מוכרים, אני יכול לקנות ב EBAY בפחות מחצי מחיר (כולל משלוח הכי יקר/מהיר וכולל תשלום 17% מע"מ). בכלל לפי דעתי, מאוד שווה ליקנות שעונים ב EBAY. המשלוח זול (כי זה לא שוקל הרבה), המחירים הרבה יותר זולים. רק לפני כמה שבועות הזמנתי ב EBAY שעון SECTOR לחבר. הכל עלה לו כ 1150 ש"ח. עבר בלי מכס (מע"מ). שעון מקביל הוא ראה בארץ במחיר של כ 2500 ש"ח אחרי מיקוח. השעון הגיע מגרמניה עם אחריות בינלאומית של שנתיים, חדש לחלוטין באריזה מקורית !!! המוכר בעל 10K FEEDBACKS. יש לי חבר אחר שמטורף על שעונים, הוא קנה בשנים האחרונות כ 30 שעונים ב EBAY, לפי מה שהוא אומר, בארץ המחירים פשוט מטורפים !!! ורק לחשוב שיש על זה רק 17% מע"מ. מישהו עושה עלינו "קופה" !!!