שאלה בקשר לשעון.

Sanchez

Member
שאלה בקשר לשעון. שלום לכולם ! אני מעוניין ליקנות שעון מתנה לאישתי. מכיון שאין לי כל כך מושג בתחום זה, ולעומת זה שמתי לב שישנם כאן אנשים שמתמחים בזה, אשמח לחוות דעת מומחים, מדובר בשעון MOVADO. מצורף LINK לשעון שהייתי רוצה ליקנות לה. איך נראה המחיר ? האם מייבאים את החברה הנ"ל ? מה מחירו בארץ (סדר גודל) ? ובכלל כל הערה שלכם...

ranlir

New member
איזה כיף שאלה נוספת על שעון../images/Emo39.gif לאריה היקר חברת השעונים הנ"ל היא חברה וותיקה ולדעתי האישית השעונים שלה הם על רמה.יש לברר פרטים לגבי הדגם שהצגת .(נראה יותר מאוחר).לכרגע מציע לך להכנס לאתר החברה ושם תקבל מושג רחב יותר על ההיסטוריה של החברה, הדגמים החדשים ועוד .תמתין שסער יעלה ואני מניח שהוא כבר ידאג לך. נ.ב באתר החברה לא מופיע השם ישראל ובאם זה נכון שאין נציגות ראויה לשמה אז אתה קצת בבעיה.

Sanchez

Member
תודה על התשובה דווקא מצאתי (באתר שלהם) שהיבואנים הם: ROLTIME LTD. IMPORT OF WATCHES 7 IMBER ST., KIRYAT ARIE PETAH - TIKVA ISRAEL 0097239297000 מעניין אם יש אחריות בינלאומית, את זה אני אצטרך לשאול את המוכר, כמובן.

ranlir

New member
ברמה הזאת../images/Emo39.gif האחריות היא בדרך כלל בינלאומית.אתה יכול לקבל מושג על רמת השעון והביקוש לפי המחירים באי-ביי. קיבלת תשובה גם מאבא . MOVDO היא בעלת מיגוון רחב של שעונים באיכות ומחירים סבירים להאחרים כמו כן כך בחשבון ששעון איכותי בדרך כלל שומר על ערכו ולפעמים יותר מכך .באם תרצה בעתיד למוכרו או לשדרגו לא תיהיה לך כל בעיה.בכל מקרה אני מניח שאתה מכיר את טעמה של רעיתך ותדע להגיע לבחירה הנכונה.

תשובה של אהבל: אני לא מבין בפירמות, מנגנונים ומחירים, אבל יש לי דעה: השעון לאשתך צריך להתאים להעדפותיה: האם היא רוצה אותו עגול, מרובע או אחר? עבה וכבד או דק וקל? ספרות, סימנים רומיים או בכלל לא? מחוגים או דיגיטלי? רצועה ממתכת או מעור / פלסטיק? תאריכון? צלילה? כיוון ששעון הוא משהו שמרגישים על היד, והוא צריך קודם כל להיות פונקציונלי, הדברים האלה חשובים. למה שלא תכנס לחנות המפעל של שעוני עדי, בקיבוץ יבנה, ותמצא שעון יפה וידידותי? כמו שתראה בקישור, יש להם שעוני נשים יפים מאוד.

Sanchez

Member
תודה לך על התשובה... אישתי ראתה את השעון ב EBAY ב LINK שצירפתי למעלה. היא אהבה את מה שראתה. כמובן שהייתי שמח לו יכלה למדוד אותו בארץ על היד. אין לי מושג היכן ניתן ליראות שעונים של MOVADO בארץ, אצטרך להיתקשר ליבואן. בקשר לשעוני עדי. הייתי אצלם כמה פעמים (אני מחליף אצלם את הסוללות בשעוני CITIZEN שלי). אמנם יש להם מבחר מאוד נאה, אך המחירים שלהם פשוט מופקעים !!! כל שעון כמעט שהם מוכרים, אני יכול לקנות ב EBAY בפחות מחצי מחיר (כולל משלוח הכי יקר/מהיר וכולל תשלום 17% מע"מ). בכלל לפי דעתי, מאוד שווה ליקנות שעונים ב EBAY. המשלוח זול (כי זה לא שוקל הרבה), המחירים הרבה יותר זולים. רק לפני כמה שבועות הזמנתי ב EBAY שעון SECTOR לחבר. הכל עלה לו כ 1150 ש"ח. עבר בלי מכס (מע"מ). שעון מקביל הוא ראה בארץ במחיר של כ 2500 ש"ח אחרי מיקוח. השעון הגיע מגרמניה עם אחריות בינלאומית של שנתיים, חדש לחלוטין באריזה מקורית !!! המוכר בעל 10K FEEDBACKS. יש לי חבר אחר שמטורף על שעונים, הוא קנה בשנים האחרונות כ 30 שעונים ב EBAY, לפי מה שהוא אומר, בארץ המחירים פשוט מטורפים !!! ורק לחשוב שיש על זה רק 17% מע"מ. מישהו עושה עלינו "קופה" !!!

../images/Emo12.gif וואו! לא הייתי מעלה על דעתי שני דברים: את פער המחירים הגדול כל כך, ואת האפשרות לשלוח שעון בדואר. אני יודע, אורזים טוב והכל בסדר, אבל בכל זאת, פולני לא שולח שעון בדואר... בולים לא יכולים להישבר. נחמד מצידך שאתה קונה לרעייתך שעון. אם היא ראתה ומצא חן בעיניה - תתחדשו.

Sanchez

Member
אגב... כבר מזמן הגעתי למסכנה שבולים הם הכי פגיעים בדואר !!! לפעמים הדוור מקפל את המעטפות, בדיוק כשיש בפנים גליון שלם. או שהמעטפה נרטבת בחורף והשולח לא הגן מספיק טוב על הבולים. כל המקרים מנסיון אישי. לעומת זה, כבר קיבלתי המון פריטין שונים ומשונים כגון טלפון סלולארי (במעטפה, הישר לתיבת דואר), כרטיסי מסך למחשב, שעון, דיסקים, סוללות ועוד הרבה פריטים שונים ומשונים... הכל תמיד הגיע שלם.

ranlir

New member
אין שום סיבה ../images/Emo39.gif שלא יגיעו ללא פגע .עברנו את עידן הסוס והמרכבה.פורצלנים מגיעים מכל קצוות העולם ללא פגע אז מה זה בשביל שעון ארוז באריזה מקורית.

broadaxe

New member
מובאדו מצטרף לדעתו של רנליר- חברה ותיקה ובעלת שם טוב ורציני. שעוני מובאדו מכאניים ישנים סחירים מאד בשוק האספני. כאן יש (לדעתי) בעיה- השעון שציינת בעל מנגנון קוורץ ומבחינתי לא שווה השקעה. בחישוב גס מחירו בארץ 5000-7000 ש"ח. מובאדו, ביחד עם טיסו שייכים היום לאומגה שמצידם שייכים לסווטש... ואת כולם מיבאת רולטיים. גם לדעתי כדאי לקנות שעונים באי-ביי- במיוחד חדשים. גם אם ייגבו מע"מ (אין מכס על שעונים) עדיין ניתן לחסוך באופן משמעותי. כדאי לשלוח אותם בקורייר, במיוחד אם מדובר על שעוני יוקרה כדי להמעיט את סכנת ההיעלמות (אריק- דברים כן נעלמים להם בדואר, אם במקרה ואם במזיד, ולראיה נתפס לפני כשנה עובד בדואר חבילות בסניף מרכזי חיפה שהיה "מנכה במקור").

Sanchez

Member
תודה רבה על חוות הדעת !!! כנראה לא הבנת אותי נכון, אני לא קונה להשקעה. מדובר במתנה לאישתי. אם המחיר שאתה אומר (5K-7K) ש"ח נכון, אזי,אני חוסך כאן סכום לא מבוטל. לפי חישוב שערכתי, אם השעון + משלוח יעלה לי כ $395 + 17%, אני יוצא בסדר גודל של 2080 ש"ח. מבחינתי מדובר על אחלה עיסקה !!! עכשיו אישתי צריכה לתת את ה OK האחרון. וכמובן שהמוכר אישר שישלח את זה ב EXPRESS+INSURANCE+TRACKING.

למעלה