מדובר על וולוו S60 שנת ייצור 2015 דגם מאוחר . טיפול 135.000 .
רוצה לעשות טיפול לא בחברה. החלפתי מקום מגורים ומחוסר ברירה מחליף גם את המכונאי.לפי ספר הרכב
החברה ממליצה על castrol edge professional V OW20
הסתבר שהחברה מייצרת אותו שמן למגוון מכוניות, כפי שאני מבין, וזה לא בהכרח נכון, הצמיגות של השמן זהה, אך יש
תוספים שונים. לדוגמא: אותו שמן יש המומלץ לדגמי פולקסווגן.
הבעיה שאין להשיג במיכלים של 5 ליטר, אלא ליטר בלבד. זה מייקר מאוד את השמן, להערכתי בכ30 אחוז. בכסף כ130 שקל.
כאמור CASTROL היא המלצת החברה, שוב לפי ספר רכב של החברה מותר להשתמש גם בשמן OW20-VCC-RBSO-2AE
תוך עיון ברשת מצאתי מיכלים של 5 ליטר בשליש מחיר של חברת WOLFF ,תוצרת בלגיה.(149 ש"ח). או חברת MOTUL
אוסיף עוד פרט, אני צפוי לנסוע מעט מאוד, הרבה פחות מ15.000 ק"מ לשנה, כך שהשמן יוחלף בקילומטרז" נמוך. (עברתי לגור קרוב מאוד
לתחנת רכבת, כמעט כל הנסיעות הבינעירוניות שלי ברכבת. אחלה דבר).
יש לי 3 אלטרנטיבות:
א.שמן קסטרול בבקבוקים של 1 ליטר המיועד לוולוו , יעלה לי כ 380 ש"ח ל5 ליטר
ב.שמן קסטרול באותה צמיגות במיכל 5 ליטר אך מיועד לרכב אחר יעלה כ 250 ש"ח
ג.שמן של חברת WOLFF או MOTULשעונה על תקן וולוו 149 ש"ח
מה אומרים חכמינו?
רוצה לעשות טיפול לא בחברה. החלפתי מקום מגורים ומחוסר ברירה מחליף גם את המכונאי.לפי ספר הרכב
החברה ממליצה על castrol edge professional V OW20
הסתבר שהחברה מייצרת אותו שמן למגוון מכוניות, כפי שאני מבין, וזה לא בהכרח נכון, הצמיגות של השמן זהה, אך יש
תוספים שונים. לדוגמא: אותו שמן יש המומלץ לדגמי פולקסווגן.
הבעיה שאין להשיג במיכלים של 5 ליטר, אלא ליטר בלבד. זה מייקר מאוד את השמן, להערכתי בכ30 אחוז. בכסף כ130 שקל.
כאמור CASTROL היא המלצת החברה, שוב לפי ספר רכב של החברה מותר להשתמש גם בשמן OW20-VCC-RBSO-2AE
תוך עיון ברשת מצאתי מיכלים של 5 ליטר בשליש מחיר של חברת WOLFF ,תוצרת בלגיה.(149 ש"ח). או חברת MOTUL
אוסיף עוד פרט, אני צפוי לנסוע מעט מאוד, הרבה פחות מ15.000 ק"מ לשנה, כך שהשמן יוחלף בקילומטרז" נמוך. (עברתי לגור קרוב מאוד
לתחנת רכבת, כמעט כל הנסיעות הבינעירוניות שלי ברכבת. אחלה דבר).
יש לי 3 אלטרנטיבות:
א.שמן קסטרול בבקבוקים של 1 ליטר המיועד לוולוו , יעלה לי כ 380 ש"ח ל5 ליטר
ב.שמן קסטרול באותה צמיגות במיכל 5 ליטר אך מיועד לרכב אחר יעלה כ 250 ש"ח
ג.שמן של חברת WOLFF או MOTULשעונה על תקן וולוו 149 ש"ח
מה אומרים חכמינו?