שאלה בקשר לריצת 2000

R-o-i

New member
שאלה בקשר לריצת 2000

בעוד חודש יש לי יום סיירות אני צריך לרוץ שם ריצת אלפיים כרגע אני עומד על 7:34 או משהו כזה הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לשפר את זה במהרה ? תודה לכם רועי

Lance_Armstrong

New member
זה זמן רע? ../images/Emo4.gif

אני חושב שזה דווקא זמן טוב... תוכל לשפר את זה בעזרת עליית הרף ... תתחיל במהירות מהירה מאוד בהתחלה ותרגיע לאט לאט וברגע שתגיע לאמצע תתחיל לאט לאט להגביר קצב... ריצת 2000 זה לא משהו כ"כ ארוך... תעמוד בזה. תיתן גם בסוף ספרינט... אולי זה יעזור. בהצלחה, איתי רוזנבלום - דוושנים חולון / Velo club Holon

dana shtainberg

New member
תבדוק שוב

את תוכנית האימונים שקיבלת עם הזימון ליום סיירות ותקצר אותו כי לא נשאר לך הרבה זמן אם כן אז תעבוד לפי ההוראות!! בדקתי זה אמור לעבוד טוב

שלום רוי!

איני יודע לאיזו יחידה אתה רוצה להתגייס אבל... בצבא (בסיירות) לא מחפשים ספורטאיי על או אלתרמנים למשל :) התואצה שלך ב 2000 מטר מספיקה עבור כל יחידה בצבא... מה שנשאר לך זה רק לרצות! ו(נתונים פסיכולוגיים מסויימים)ואתה ביחידה שאתה רוצה... אל תשכח לבוא בריא ורגוע לגיבוש זה לא פחות חשוב...

TriGeek

New member
תתחיל הכי מהר שאתה יכול

ולאט לאט תגביר... (מתוך הסרט הענק"מבצע סבתא"

זמן הריצה ממש לא חשוב

מנסיון - הזמן שבו אתה רץ 2000 ממש לא חשבו ביום הסיירות. לדעתי גם לא כמות שכיבות הסמיכה והמתח. מה שחשוב זה לא להישבר בתיזוזים, להיראות כל הזמן קול, לעלות כמה שאפשר יותר עם השקים ולהשתדל להיות בחלק הכי עליון לאורך זמן מבחינת תוצאות (גם בתיזוזים וגם אח"כ בקטע של כח וסיבולת). עלה והצלח.

למעלה