שאלה בקשר לריטלין

feldmanit

New member
שאלה בקשר לריטלין

איזה תחליפים טבעיים יש לרטלין? ומה בערך בערך מחירם בכל סופרפארם רגיל? מה השפעתו של הריטלין על בן אדם שלאו דווקא צריך אותו? האם זה יכול להשפיע לכיוון ההפוך ולגרום לנזק?

ssami1

New member
המלצה לתחליפים מצויינים

יוגורט ,לחמניות ,שוקולד,עוגיותאבל רק טעימות במיוחד, שוקו,קצת מלפפונים. צלי חזה הודו בסילן וסויה. לפחות זה מזין ולא מעמיס על התקציב הביתי וגם עוזר באותה המידה. בהצלחה עם המתכון החדש ובתאבון.

shelove

New member
עדיין..

אדם רגיל שלא צריך רטלין ונוטל אותו ללא צורך יכול לגרום לעצמו נזק מסויים.. אפילו רופאים שכן ממליצים לתת רטלין בעת הצורך טוענים זאת. אחד הדברים שכן עוזרים לדעתי הם אומגה3 - ושוב הכוונה למי שלא צריך לטול רטלין..

shelove

New member
מה בדיוק הבעיה

להתייחס בתשובה שלי גם לשאלה הראשונה ??

feldmanit

New member
אוקיי, אז..

אז אם זה יכול לגרום נזק? אז איזה נזק? ואם אני לוקחת רטלין למטרות שיפור הקשב והריכוז, ואין לי בעית HDD, האם זה יכול להוריד את רמת הריכוז שלי? ושוב, איזה תחליפים טבעיים יש לריטלין?

shelove

New member
תראי..

זאת תרופה פסיכי' על כל המשתמע מכך.. זה לא אמור לשנות את רמת הריכוז שלך - אבל עלול לגרום לתופעות אחרות.. הרופא שלנו אמר שלבעלי הוא היה ממליץ לקחת עכשיו רטלין - כי הוא לא לקח את זה בעבר.. (אני יודעת שיש רופאים שכן נותנים רטלין לאנשים מבוגרים.. אבל הרופא שלנו בפירוש המליץ לו לא לקחת..)

למעלה