שאלה בקשר לריח

gal646

New member
שאלה בקשר לריח

*אני מבררת בשביל חברה* אחרי שכלבה מתעברת היא מפיצה ריח רע וחזק? הכלבה שלהם ברחה בזמן ייחום וכשהיא חזרה היא הפיצה ריח חזק ומוזר שלא היה מהפה,אחרי כמה ימים היא ברחה שוב(כשהיא עדיין בייחום)-ושוב הפיצה ריח חזק הם מאכילים אותה ב"אקאנה" וקילחו אותה בשמפו לכלבים לא מזמן המלצתי להם לעקר בכל מקרה ועידכון לגביי- הוטרינרית בדקה את האגן של הכלבה שלי ואמרה שהכול תקין- אבל היא לא בדקה בעזרת צילום אלא רק בבדיקה ידנית, אז לפי בדיקה ידנית אפשר לדעת ב 100% ? והכלבה שלי לא בהריון לשמחתי ואני יעקר אותה אחרי הייחום תודה, גל

תשובות לחברה

מן התסם כאשר הכלבה ברחה היא השתובבה עם כלבים אחרים, הכלבים גם ליקקו אותה לא מעט, וגם בלי כל סיבה אחרת - יש לך מקור ריח לא רע. אין ריח מיוחד להיריון, אבל להפרשות הגוף השונות ויש ויש. סביר שהיא בהיריון אם היא ברחה לה במהלך הייחום. כפי שהמלצת - אני תומך בעיקור. ולגביך - אם הכלבה לא מראה סימני בעיה באגן, ולא מצאו עדות לכך בבדיקה פיזיקאלית, אני לא רואה כל סיבה לצלם. גם הצילום לא יתן לך תשובה ב- 100%, אבל הוא יביא להרדמה מיותרת של הכלבה.

gal646

New member
תודה ועוד שאלה

אז כשכלבה בהריון יש לה איזה הפרשות מיוחדות? ומשהו שהעסיק אותי, אם נגיד כלב עולה על כלבה ל 20 שניות ומפרידים בנהים ולא היה מצב "נעילה" מה הסיכוי שהיא בהריון? כי מישהו אחד אמר שחייב להיות מצב "נעילה" ומישהו אחר אמר שיכול להיות הריון גם אם לא היה "נעילה" מה אתה אומר?

לרוב אין הפרשות

בסוף הייחום יש הפרשות של איבר המין, אך במהלך רוב ההיריון אין הפרשה מיוחדת. לעיים רואים הפרשה שקופה סמיכה. הפרשה בצבעים אחרים, בעיקר ירוקה מחייבת הליכה לוטרינר. נהוג להגיד שהכלבים צריכים "להתחבר" על מנת להעביר את הזרע. אני לא סומך על כלבה שיצאה החוצה בייחום, ולא משנה מה היא תספר להורים אלה אח"כ

gal646

New member
אז רגע, אתה אומר שלא חייב להיות "נע

ילה"? ותודה אני יעביר להם את התשובות

למעלה