שאלה בקשר לרוג'ר

שאלה בקשר לרוג'ר

זה נכון שבמהלך שנות ה-80 רוג'ר היה חבר בלהקה המצליחה - "דוראן דוראן"? לא היה לי מושג מזה, עד שקראתי את זה בערך על הלהקה, בויקיפדיה.

WhiteQueen

New member
הו לא, לא.

היה בדוראן דוראן חבר בשם רוג'ר טיילור, שבאמת היה דומה לרוג'ר (בלונדיני ככה) אבל לא מדובר על אותו בנאדם. שרוג'ר שלנו יתדרדר לדוראן דוראן? בחיים לא.

אממ מעניין..

פשוט בערך של דוראן דוראן(http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%93%D7%95%D7%A8%D7%90%D7%9F_%D7%93%D7%95%D7%A8%D7%90%D7%9F *)בויקיפדיה העברית, כתוב תחת הכותרת - "חברי הלהקה" - את השם של רוג'ר טיילור, וכאשר אני לוחץ עליו, אני מקבל קישור לערך של רוג'ר טיילור, שלנו, שאנחנו מכירים. דברים נוספים שגרמו לי לחשוב שאכן מדבר ברוג'ר שלנו, הוא שא. היה כתוב בערך המדובר שחבר הלהקה שעונה לשם רוג'ר טיילור היה המתופף שלה. ב. היה ידוע לי שרוג'ר ושאר חברי הלהקה נהגו להתפרסם גם בצורה עצמאית, ואפילו בתור חברים בלהקות אחרות. *תוכלו לראות בקישור, בצד שמאל את שמות חברי הלהקה, שכאשר לוחצים על השם - "רוג'ר טיילור", נכנסים לערך של רוג'ר טיילור שאנו מכירים.

כנראה שהרוג'ר טיילור היחיד בויקיפדיה

הוא רוג'ר טיילור שלנו.P: יש עוד מקרה כזה, הבמאי של הסרט 'המוות של פרדי' [מסדרת סרטי 'סיוט ברחוב אלם'] - קוראים לו בריאן מאי.

יש סרט על פרדי?!

כאילו, אם המוות של פרדי זה פרדי מרקורי.. או שפשוט לא הבנתי את זה נכון. אם כן, אני כל כך כל כך כל כך מקווה שאפשר לקנות את הסרט הזה או משהו...

Great Pretender

New member
מי שמעליי

אוהבת תמנונים סגולים.
סליחה, הייתי חייבת. ^^

Teo Toriatt

New member
לא במאי

כותב המוזיקה וזה אותו אחד אוסטרלי שkhammel הזכירה. למרות שאין ספק - האירוניה צועקת לשמיים

למעלה