שאלה בקשר לרואקטן

שאלה בקשר לרואקטן

יש כאן מישהי שפעם לקחה רואקטן? האם זה באמת עזר? איך זה עזר?- ב100% וכרגע העור שלך חלק כמו של דוגמנית או שהוא חלק סביר, או שהוא רק נראה יותר טוב ממה שהיה לפני? האם זה גם מרפא צלקות שנוצרו? איך מתמודדים עם התופעות לוואי? (העור שמתקלף בצורה מפחידה, השפתיים שכואבות, וכל השאר) אשמח לכל פיסת מידע המבוססת על ניסיון אישי!

chuti

New member
נצל"ש אתם מוזמנים לקומונות של ../images/Emo140.gif

הנכם מוזמנים לקומונה הרשמיות של אלדר ברנטמן http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=28261 רועי וינברג http://www.tapuz.co.il/communa/usercommuna.asp?communaid=28148 תומר אופנר http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=28553 שלושת כוכבי ראש גדול. אלדר ברנטמן משחק עונה שלישית ברציפות את "דניאל" בראש גדול ואת "נדב" באולי הפעם ועוד. רועי וינברג משחק עונה רביעית ברציפות את "איתי" בראש גדול , הוא גם הופיע באסתי המכוערת ועוד. תומר אופנר משחק עונה ראשונה את "שחר" בראש גדול , הוא גם "מיקי" בבילי והופיע במספר פרסומות.

RainDrops

New member
אני רק קוראת סמויה

אבל אני השתמשתי, וזה נורא תלוי... התופעות לוואי הן קשות אבל אם את חושבת שאת מוכנה לסבול אותן אז לכי על זה. לדעתי זה היה שווה את זה... אצלי הוא לא חלק כמו של דוגמנית אבל בהחלט חל שיפור רציני מאוד וכמעט לא נשאר כלום. זה בהחלט מרפא גם הרבה צלקות. השפתיים שמתייבשות פשוט תקני שפתון טוב- לי מאוד עזר בליסטיקס הרבל הירוק אבל קחי בחשבון שכל הרבה תצתרכי להסתובב איתו, אני אישית לא הייתי מסוגלת לחיות בלי שפתון הוא כל הזמן היה עליי כמו פלאפון חח עור שמתקלף- יש המון משחות לחות בשוק תשאלי את הרופא, לי אישית העור לא התקלף בצורה נוראית בכלל אז לא התשמשתי. יש גם את תופעת הדימום מהאף, היו פעמים שהייתי קמה בבוקר וכל המצעים שלי היו מלאים בדם. אבל זה לא קרה הרבה. היה הרבה יובש באף בעיקר וגם לזה יש משחה. אז אני לא אשקר, התופעות לוואי הן לא קלות, אבל השאלה היא כמה את מוכנה לסבול ועד כמה מצבך קשה. אני מקווה שעזרתי.

JuSt A GiRl 94

New member
אמ...

אח שלי עשה את זה והיה צריך להפסיק מסיבות לא קשורות (סוכרת). זה ממש ממש עזר לו, אבל כל העור מתקלף וצריך לשים טיפות עיניים, השפתיים יבשות ומה שכן נשארו לו צלקות מזה. אבל הוא הפסיק את התרופה אז אני משערת שאחרי זה לוקחים משחה נגד צלקות. בשביל העיניים היבשות שמים טיפות עיניים, ובשביל השפתיים היבשות לוקחים לאבלו או שפתון...וגם צריכים לשתות המון המון מים.

sk8er angel

New member
תשובה:)

אממ, זה עוזר...לא לכולם..ויש כאלה שצריכים לעשות את הטיפול פעמיים, אבל לי אישית זה ממש ממש ממש עזר, אני לא יודעת מה הייתי עושה בלעדי זה. נשארו לי קצת צלקות, אבל לא משהו רציני. והעור לא חלק כמו של דוגמנית, אבל בהחלט מאוד חלק. ותופעות לוואי זה תלוי בכל אחד, לי היה בעיקר בשפתיים, שזה באמת לא נעים והכל אבל פשוט שמים שפתון טוב כל הזמן. היה לי גם לפעמיים יובש בלחיים וכאלה, אז שמים קרם לחות... וזה גם עושה את הפנים אדומות קצת בתקופת הטיפול, אבל אחרי זה-זה עובר. בקיצור, אני ממליצה...זה שווה את זה. מקווה שערזתי וסורי על החפירה:)

The Blue Fairy

New member
אני לקחתי

אז כמו שאמרו מעליי, התופעות לוואי הן לא קלות צריך לעשות כל חודש בדיקות דם בשביל לבדוק את התפקודי כבד יש יובש נוראי בהתחלה זה נראה כאילו זה מחמיר אסור להיחשף לשמש או לעשות שעווה בפנים ועוד הרבה דברים ובגלל זה חשוב מאד לשקול את החומרה של המצב שלך לפני שאת מתחילה אני הייתי במצב ממש חמור וזה פשוט הציל אותי, מאז אין לי שום זכר (טפו טפו טפו) לחצ'קונים (מאז= 5 שנים כבר), לא גדלים לי חדשים.. העור אמנם לא חלק כמו של דוגמנית וכן, נשארו לי צלקות..אבל זה בגלל שאני הייתי מפגרת. אני פשוט אומרת תודה על כל יום שבו לקחתי את התרופה..כי באמת אין מה להשוות...

BlackDool

New member
מניסיון..

לקחתי רקוטן חצי שנה בערך. עכשיו באמת העור שלי נראה הרבה יותר טוב.. לא יודעת אם כמו של דוגמניות (אל תשכחי גם ששמים עליהן טונה מייק אפ ואיפור..) אבל אין כבר חצ'קונים וכאלה. בזמן הטיפול אסור לשתות אלכוהול- מה שאומר שחצי שנה לא נגעתי בשום דבר שיש בו אלכוהול. אסור להיחשף לשמש, ובגלל זה עדיף לך לפי דעתי להתחיל את הטיפול בחורף כשאין הרבה שמש ולא הולכים להשתזף וכל זה. צריך לעשות בדיקת דם כל חודש- חודשיים בשביל לוודא שאין בעיות בכבד. בתחילת הטיפול יש קצת החמרה במצב אבל אח"כ עם הזמן זה עובר. וכמו שכולן כבר אמרו- יש יובש נוראי בפנים... העור מתקלף ובמיוחד השפתיים. צריך פשוט להסתובב עם שפתון ולשים קרם פנים. אה וגם הטיפול הזה דיי יקר... אבל לפי דעתי, למרות הכל ועם הכל- זה שווה את זה. ואל תנסי את שאר האנטיביוטיקות כי הן לא באמת עוזרות וסתם יש תופעות לוואי לא נעימות. בהצלחה.

תודה לכולכם

למי שרשמה שזה עסק יקר- את יכולה להעריך בערך כמה זה יוצא? אולי עדיף כבר טיפול יקר באמת אצל רונית רפאל או משהו.. והאם בתקופה של הטיפול אפשר להשתמש בעדשות מגע? כי רשמו פה שזה גם גורם ליובש בעיניים.. ומייק-אפ אפשר לשים? והוא נשאר טוב על העור, אעפ"י שהעור מיובש? ואם יש יותר צלקות מאשר חצ'קונים- הטיפול עדיין אפקטיבי? בעיקרון כבר הלכת לרופאת עור, ואני מעצמי אמרתי לה שאני רוצה רואקטן ודיי, והיא לא אמרה לי אם זה גם עוזר לצלקות, למרות שממכם הבנתי שלצלקות זה פחות עוזר... שוב תודה..

SRonush

New member
המ

אם אני לא טועה, זה עולה 40 ש"ח לחפיסה כזאת של 30 כדורים, וזה בכלל לא יקר יחסית לכל הטיפולים שהייתי עושה אצל הקוסמטיקאית [שאני מכירה מישהי שהיא באמת עזרה לה, אך לצערי לי היא לא עזרה], ולא עזרו בכלל. אני יכולה להגיד לך שאני השתמשתי גם בעדשות בזמן הטיפול, ושמתי טיפות עיניים רגילות, סטריליות, שפשוט משמשות כדמעות מלכותיות. לגבי מייק אפ, אני לא שמה וגם לא שמתי, ובטח שלא בתקופת הטיפול, אבל שמעתי על איזו מן משחה-מייק אפ כזאת, שאפשר לקנות בבתי מרקחת. אני לא יודעת כמה זה עוזר לצלקות.. לי עדיין יש טיפה [סיימתי את הטיפול לפני חודש בערך. לקחתי במשך חצי שנה כדור כל יום, ואחרי זה 2 כדורים בשבוע, זה מה שהרופא אמר, והלכתי לאחד מומחה כזה], ועכשיו אחרי שהפסקתי לקחת התחילו לצמוח חצ'קונים קטנים כאלה. אני כבר לא רגילה
בעקרון הטיפול מאוד עזר לי. וההורים שלי היו ממש נגד לפני, וגם אני ממש חששתי. אבל אני יכולה להגיד לך מניסיון, שהתוצאות של זה מדהימות. שום דבר אחר לא עזר לי. ובאמת ניסיתי הרבה. חוצמזה שהתופעות לוואי לא כ"כ הקשו עליי. השפתיים אמנם כן היו יבשות [שמתי כל הזמן וזלין, הכי עזר], העור בפנים היה יבש [שמתי קרם לחות], אאל"ט, רק פעמיים ירד לי דם מהאף, ו..זהו בערך.. אפילו שחקתי כדורסל בזמן שלקחתי את התרופה, למרות שמומלץ לא לעשות ספורט, ושמתי עדשות, ובאמת הכל היה בסדר, ולא זכור לי שהתקופה ההיא הייתה כ"כ קשה.

אני לקחתי

רואקוטן היא תרופה באמת לא קלה, לפחות לא לי היא גרמה לי קילוף עור קל, קצת כאב בשפתיים אבל בעיקר - בעיות בראייה בכ"א, התקופה שלקחתי אותה הייתה חודשיים פלוס מינוס אפשר לומר שהייתי הבנאדם הכי מחוצ'קן שתכירי אי פעם באמת, מהמחוצ'קנים ביותר ומאז לא רק שהפנים נהיו חלקות לחלוטין גם הפצעים המשמעותיים לא גודלים יותר אני ממליצה עליה בחום למרות בעיית הראייה [שכמעט ונפתרה אחרי כמה זמן, אבל חבל ש"כמעט" זה הדבר היחיד שיכול להיפתר כבר]

tipitTOFY

New member
אני לקחתי כנסי..

לי היו נקודות שומן מתחת לעור אלו פצעים שרק הרקוטאן היה יכול להוציא. אין לי ולא היו לי פצעי .בגרות הרקוטאן הוציא לי הכל, אבל יש לו פול תופעות לוואי הוא הכניס אותי לידכאון עצבני [ אבל זה לא אומר כלום לגבייך, אני פשוט נוטה לדיכאונות אז זה לא טוב לי] והוא מייבש את השפתיים ברמות על חובה קופסאת ווזלין צמודה אליך אבל אין מה להגיד עור חלק לגמרי!

למעלה