שאלה בקשר לרב

שאלה בקשר לרב

אני מתחתנת עוד חודשיים והייתי רוצה לשמוע אם יש לכן המלצות / שמות של רבנים מצוהר תודה

ליתלת

New member
באיזה אזור ומה הדרישות?

ספרדי או אשכנזי? רוצה לתת טבעת לחתן? צעיר/זקן/משבר גיל העמידה? שר?רוקד/עושה קסמים?

Jab2

New member
אם ב"עוד חודשיים" כוונתך לספטמבר

הריני להודיעך שב"צוהר" הודיעו לאחותי (שמתחתנת בסוף ספטמבר), כי נסגרה ההרשמה. קרי: אין להם יותר רבנים "פנויים" לחודש זה. אם את מתכוונת לאוקטובר - הייתי אומרת ליצור עימם קשר ASAP וגם אז לא בטוח שתוכלי "לבחור", הכל תלוי האם נותרו רבנים פנויים ואוקטובר בוודאי לא פחות עמוס מספטמבר. בהצלחה במשימה!

ליתלת

New member
אפשר להשיג רבנים של צהר

גם בפניה ישירה אליהם. הם לא תורמים את כל הזמן שלהם לצהר...

mikadany

New member
לא מצוהר אבל מקסים - הרב שמרלינג

מכפר יונה (ליד נתניה) אם זה רלבנטי, תמסררי לי ואני אשלח לך את הפרטים. רבנים נוספים מומלצים בפורום - משה הר נוי, בן ציון ציוני, הרב הריסון, הרב דניאל רוטשטיין, הרב אוירבעך (הוא מצוהר, עד כמה שידוע לי כל השאר לא) יש נוספים שאני לא זוכרת כרגע. את יכולה למצוא המלצות על רבנים ופרטי התקשרות גם ב - WWW.MIT4MIT.CO.IL לרב משה הר נוי גם יש אתר אינטרנט, שבו את יכולה לברר אם התאריך פנוי. מצרפת את הקישור

Jab2

New member
הכל טוב ויפה

אבל ההודעה שלך מטעה. אם פונים אל הרב שלא דרך צוהר, כאשר ידוע לה וידוע לרב כי לצוהר אין ימים פנויים, אזי היא פונה לרב כזוג פרטי. הדבר משליך כמובן על התשלום, על צורת התשלום ועל עוד מספר דברים שארגון "צוהר" תומך בהם ו/או מתחייב לעשות אותם. אין הדבר אומר שעדיף לקחת דרך צוהר, אבל מי שמחפשת דווקא לקחת דרך הארגון, וסיבותיה עימה, כדאי שתדע זאת. אצבעונית - אחותי לקחה לבסוף רב באופן "פרטי". מדובר בתאריכים מבוקשים, ועשינו טלפונים רבים כדי למצוא רב פנוי... (שהוא גם "פתוח" במידה כזו או אחרת... שזה כמובן דרישות מוזרות שלנו...)

ליתלת

New member
את אל תגידי לי שאני מטעה גיברת

או שאני אשלח עלייך קטיושה.
אנחנו, למשל, מצאנו 3 רבני צהר באיזורנו שלא גובים תשלום (חוצ מנסיעות) גם כשפונים אליהם באופן פרטי. יש עוד הרבה כאלה. וחוצמזה, אם פונים אליהם פרטי, למה שלא יקחו כסף? כל ספק אחר שמגיעים אליו באופן פרטי גובה כסף, והרבה יותר מרוב הרבנים.

mikadany

New member
מצרפת לך קישור לטל' שלו

זה נמצא בקובץ אקסל שמצאתי דרך חיפוש בגוגל.

etza tova

New member
אמנם לא מצוהר, אך מומלץ

נסו את הרב משה הר-נוי. הרב הזה הוא צעיר, אטרקטיבי מעביר את הטקס בצורה מכובדת, קלילה ומושכת (השתתפתי בחופה שהוא ערך), ואפילו יש לו אתר אינטרנט: www.haravmoshe.com באתר יש תאריכון לבדיקת תפוסה, וכך תוכלו לדעת האם התאריך פנוי. מזל טוב

etza

New member
גיליתי גם שיש עצ ועצה אבל הם אמיתים

ונרשמו ב 2003 אבל זה באמת פרסומת רק חבל שלא בדק/ה את מקור השם היה מבין שהמילה עצה בהקשר של לעוץ עיצה היא לא המקור לשם שלנו (כידוע לרובכם)

nasui100

New member
האם יש בעיה להמליץ?

1) אני לא הרב. סה"כ השתתפתי בטקס חופה שהוא ערך ומאוד התרשמתי. בהמשך ביררתי עליו והופניתי לאתר האינטרנט שלו.סה"כ רציתי לעזור. 2) כמו ששמת לב אני מגיב אך ורק להודעות שמחפשות רב, ולא יוזם שום הודעה. האם זה פסול להמליץ על רב שהתרשמתי ממנו? מדוע לכתוב על צלם, אולם או סלון כלות שהרשימו זו אינה פרסומת סמויה או גלויה? 3) סליחה על הבלאגן עם הניק, שיניתי אותו במיידי.

למעלה