שאלה בקשר לקק"צ

shiran dennis

New member
שאלה בקשר לקק"צ

מישהו יוכל לספר לי מהם הספים שצריך לעמוד מבחינת כושר ובמחינת לימודים בקק"צ. מבחינת כושר: מה צריך לעשות (ריצה? פקל"לים? כפיפות בטן?) וכמה בכמה זמן? מבחינת לימודים עיונים כמה זה קשה? מה לומדים בדיוק? האם יש איזשהי אפשרות להתכונן לזה איכשהו? בהשלמה של קמ"נים אותו דבר. כמה זה קשה? מה לומדים? והאם יש איזשהי דרך להתכונן לזה? מבחינת הקטע של הראיונות והמבדקים: מה הולך שם? מה בודקים? איך זה הולך? ואם יש מישהו שסיים זה מכבר קמ"נים ומוכן לדבר איתי אז אני אשמח לדבר ולשאול כמה שאלות יותר מעמיקות. תודה תודה תודה. זה ממש חשוב לי

מ ס ט י ק

New member
שאלת את זה בסדירים

אמרו לך לעשות חיפוש מתקדם ובצדק.. יש שם הרבה מאוד מידע. בנוסף יש פה קצת מידע בשאלות הנפוצות.

shiran dennis

New member
אפחד לא ענה לי בסדירים

לפחות נכון ל2 דקות האחרונות כשהסתכלתי

Augenapfel

New member
תשובות

אז ככה: בעניין הכושר, תלוי אם אתה כ"ק (כושר קרבי, כלומר כושר רגיל - פרופיל 72 ומעלה), או שהפרופיל שלך יחסית נמוך ואז אתה נחשב לכ"מ (בעל כושר מוגבל). [בעיקרון, בבר-אור 86 כפיפות בטן ו-75 שכיבות שמיכה, אני מקווה שאני מדייק, יתנו לך ניקוד מלא - ואת זה יש להוסיף לציון על הריצה]. אני יכול לספר רק על מגמת נחשון, שבה הציון העובר בבה"ד 1 הוא 60. הלימודים העיוניים ממש לא קשים - יש מבחנים בהכנה שצריך לעבור - על נשואים 'חייליים' כלליים כמו שימוש בנשק, טופוגרפיה, חינוך וכו'. את הכול לומדים... בעניין המבד"קים אני מציע שתקרא במאמרים בפורום סדירים, ואם יש עוד שאלות - אני לרשותך. כמו-כן, בעניין השלמת קמ"נים (שסיימתי בדיוק לפני שבוע) - אתה מוזמן לפנות אליי במסר אישי ונראה על מה אני יכול לענות לך. שבת שלום, ובהצלחה.

n e t a n e t a

New member
סימוכין לדברי קודמי

ועוד קצת מידע, תוכל למצוא כאן http://www.bahad1.co.il/

למעלה