שאלה בקשר לקוטג´ זה באמת הדיבור שלו או שהוא מתנהג כמו מפגר?
B BIGO-G New member 3/8/01 #2 חח זאת לא שריטה זה בקע והתשובה לשאלה שלך היא לא זה לא הדיבור שלו (בהתחלה עיצבן אותי הקול שהוא עושה אבל עכשיו אני רואה לאיפה הם חותרים) - גאונות!
חח זאת לא שריטה זה בקע והתשובה לשאלה שלך היא לא זה לא הדיבור שלו (בהתחלה עיצבן אותי הקול שהוא עושה אבל עכשיו אני רואה לאיפה הם חותרים) - גאונות!
N ng גבאי New member 3/8/01 #3 אם אתה כל כך רואה לאן הם חוטרים אולי אתה מוכן להואיל בטובך ולהסביר לנו ???
N ng גבאי New member 3/8/01 #5 אחי אני לא יודע אם זה יעזור לי זה דווקא נראה שכל המוזרות של חברי בויקא די ירתיעו את התקשורת מתמיכה בהם .... ובעיקר המראה של קוטג שמפחיד אימהות אם אמא שלי הייתה יודעת מי זה קוטג לפני שנה אני לא בטוח שהייתי כאן כרגע!!!
אחי אני לא יודע אם זה יעזור לי זה דווקא נראה שכל המוזרות של חברי בויקא די ירתיעו את התקשורת מתמיכה בהם .... ובעיקר המראה של קוטג שמפחיד אימהות אם אמא שלי הייתה יודעת מי זה קוטג לפני שנה אני לא בטוח שהייתי כאן כרגע!!!
T TeeAnTee New member 3/8/01 #6 גימיק? גימיק זה משהו שמועיל אני לא רואה איך הדיבור הזה של קוטג´ יועיל למשהו... והדיבור הזה מעצבן מאוד!
גימיק? גימיק זה משהו שמועיל אני לא רואה איך הדיבור הזה של קוטג´ יועיל למשהו... והדיבור הזה מעצבן מאוד!
B BIGO-G New member 3/8/01 #11 גם אותי זה עיצבן בהתחלה אבל אז תפסתי את הגאוניות "הביצים שלהן כאן" גדוללל דיי הם הולכים להיות תקועים ברקטום של ישראל... רפי רפש אמנון לוי דן שלילון תזהרו!
גם אותי זה עיצבן בהתחלה אבל אז תפסתי את הגאוניות "הביצים שלהן כאן" גדוללל דיי הם הולכים להיות תקועים ברקטום של ישראל... רפי רפש אמנון לוי דן שלילון תזהרו!
M MaorCS New member 4/8/01 #12 לא ראית בחישגוזים? כשהוא יצא בסוף לחתום ולהתחפף משם.. הוא דיבר רגיל... רק נראה מוזר.. לא היה לו בכלל את אותו דיבור כשהוא שר..
לא ראית בחישגוזים? כשהוא יצא בסוף לחתום ולהתחפף משם.. הוא דיבר רגיל... רק נראה מוזר.. לא היה לו בכלל את אותו דיבור כשהוא שר..