שאלה בקשר לצלחת

דייג2

New member
שאלה בקשר לצלחת

יש כאלה שאומרים לי שהתקנה עולה 2500 וכאשר אני אומר להם שיש לי הצעות ב1800 הם אומרים שהם לא עובדים עם החומרים האלה. שאלתי היא כזו: אם איזה חומרים הם לא עובדים? הם מוכרים לי צלחת כסף או זהב או שזה סתם חברה אחרת שמייקרת הכל? ומה שונה החומרים שלהם מאלה שלוקחים פחות? תודה מראש.

תומר

Member
אפשר גם התקנה עצמית כל

אחד והמחיר שלו כמובן צריך להשוות את איכות הציוד בהתאם למחיר המחיר החל מ1500 שקל יש גם מתקינים ערבים ב1000 שקל לא מוצדק לשלם יותר מ2000 שקל

יש מתקינים שמוצאים חשבונית כחוק

שזה גם מרכיב חשוב במחיר הסופי . יש לקוחות שאומרים מצידי בלי חשבונית אני עונה כך ניבנה מדינה ללא מיסים

ג ל ו ב ל

New member
יש הרבה הבדלים

יש צלחת מאלומיניום ויש מפח מגולבן ויש כבל RG-6 איכותי ויש אחר סיני שלא שווה גרוש ויש מתקין מקצועי ויש מתקין אחר שעבר ממזגנים לצלחות ....בלי לפגוע . ויש מי שנותן שירות טוב ואילו אחר שכשתצטרך אותו תחפש ולא תמצא ....... ויש מי שמוציא חשבונית כחוק וגובה מע"מ ויש מי שלא . אז תחליט ממי אתה רוצה לקנות ..........ותזכור איפה אתה חי . פה זה לא שבדיה ....

תומר

Member
יש גם צלחות פח שלא עברו גילוון

או שפשוט מחלידות מהר יחסית וגם האיכות של הממיר חשובה מבחינת רגישות קליטה איכות תמונה וצליל תקלות ושירות של היבואן פענוח ערוצים מוצפנים עם תוכנה פנימית בממיר יש הבדל בין הממירים גם בתחום הזה חשוב לקנות ציוד מחברה אמינה ומוכרת

אתה יכל להתקין לבד ולחסוך כ 1000שח

אתה יכל לחסוך כ 1000 שח עבור ההתקנה .אם תתקין לבד ותשתמש בברגים נכונים בורג זמבו 8\3 .ולאחר ההתקנה אל תשכח לקשור את כל הצלחת עם כבל פלדה למקום חזק בגג.למקרה של נפילה של הצלחת. בהצלחה.

הכי חשוב בהתקנה זה השרות והיחס

עדיף לך לשלם עוד כמה מאות שקלים על שרות טוב. אם אין לך שרות טוב לאחר ההתקנה אז תשלם על כל ביקור מאות שקלים. אני מכיר מתקינים טובים .למשל מוטי מרמת גן.עבודה מקצועית ,בחור אמין ונחמד. מילה זה מילה.שרות מכל הלב . ןהטלפון שלו 03-5782525

למעלה