שאלה בקשר לצבא

שאלה בקשר לצבא

שלום,אני מור ובסוף השנה אני מתגייסת..יש לי אפילפסיה קלה יחסית שלא מפריעה לתפקוד היום יומי שלי ואין לי שום תופעות לוואי,אני לוקחת כדור אחד של 50 מילגרם למיקטל ביום. קבעו לי 45 ישר,והייתי רוצה לדעת אם יש סיכוי שיעלו עם אפילפסיה ל64 ואם אסור להיות בבסיסים סגורים מסוימים אם בכלל.. תודה מראש

qt1

New member
היי מור ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

יש לנו בפורום כותב בשם חיים לוי ששירת בצבא והעלה את הפרופיל שלו תוך כדי השירות הצבאי , אני מניחה שדברים השתנו מאז חיים היה בשירות סדיר, אבל מקווה שהוא יכנס ויקרא את הודעתך , לי אישית לצערי אין מידע רב בנושא, באי"ל יש מידע והם יכנסו בשעות הבוקר כפי הנראה. על כל פנים , ברוכה הבאה ... יש לך כבר תאריך? שאלו לאן את רוצה להגיע?

חייםלוי

Member
מנהל
ערב טוב

אני לא יודע איך זה היום. בזמנו ביקשתי ועדה רפואית. עשו לי בדיקת EEG שלא מצאה כלום (אף פעם לא מצאו לי ב- EEG). אמרתי שכבר זמן רב לא היה לי התקף. הועדה העלתה לי ל- 76 שמני. אחרי ששוחררתי נקראתי שוב לועדה ועל סמך אותם נתונים הורידו לי ל- 63. זה כבר לא שינה לי שום דבר. נראה לי שאם יש לך אפילפסיה פעילה, אפילו קלה לא יעלו לך אבל תמיד כדאי לנסות.

בשנה האחרונה צה"ל שינה את ההתיחסות

בעקבות בג"צ שהגשנו לפני שנתיים יחד עם חייל שבגלל התקף לילי אחד שוחרר לשנה מצה"ל שינה צה"ל את הנהלים שלו עלפי חיילים עם אפילפסיה. היום נוטים יותר לגייס אנשים עם אפילפסיה מאשר בעבר . הנהלים סודיים כדי שלא ינוצלו לרעה . אינטואיטיבית תשובתי לך היא שזה תלוי במשך הזמן ללא התקפים. שנתיים ללא התקפחם עשוי לשפר את הסיכוי שיעלו לך את הפרופיל. לחץ מתון בנושא עשוי לעזור. שרות קל בטוח ונעים!

../images/Emo13.gifנתת לי תקווה!

גם אני קיבלתי רק 2 התקפים...אחד מלפני שנתיים ואחד מלפני 8 שנים בערך וגם אחרי מה שכתבתם החלטתי לפנות לרופאה שלי,כנראה ללכת לבדיקות חוזרות וללחוץ עליהם שיעלו לי ל-64 ואני יוכל להיות גם בבסיס קדמי אם אני ירצה ולא יחסמו בפני אפשרויות שיבוץ.. תודה למי שענה

למעלה