שאלה בקשר לפרפר

סייפיי

New member
שאלה בקשר לפרפר

הפרפר במכונה הוא התרגיל השלישי שאני עושה בעבודה על חזה, עכשיו אני עושה 40 קילו בדחיקת ספסל (3X10, די בקלות אם יורשה לי לציין) וflys חופשי עם 20 פאונד בכל יד (גם 3X10) הכול בהתאם לתוכנית ההיפרטרופיה במאמרים. אבל כשאני מגיע לפרפר במכונה אני בקושי מרים 40 פאונד (בתוכנית עצמה כתוב 60, אבל לזה אני לא קרוב אפילו), אני לא חושב שזה בגלל עייפות השריר, כי עדיין יש ההפרש בין גדול מדי. גם שאני מצליח להרים קשה לי לבצע את התנועה עד הסוף (אני לא יכול להצמיד מרפקים), ומה שממש מדאיג אותי גם מחוץ לחד"כ כשאני יושב, אני מצליח להצמיד את המרפקים מול הפנים לזמן קצר מאוד (כמה שניות) ואז אני מרגיש עייפות בשריר חזה ואני לא יכול להמשיך, יש למישהו רעיון מהי הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה?

פרפר

הפרפר הוא תרגיל מבודד ולכן הקושי בו גדול יותר (אין עזרה של שרירים במפרקים אחרים). נסה לשלב את התרגיל ראשון בקבוצת שריר החזה.

sowhatt

New member
רמי אם אני מרים משקל

"נכבד" בפרפר, ואילו בלחיצת חזה אני "די גרוע" זה אומר שיד אחורית שלי יחסית חלשה לחזה? או מה? ועוד שאלה, החזה שלי כאילו מתחיל לבלוט נמוך מדי לטעמי, צריך לעבוד על חזה עליון [נגיד, לחיצת חזה בשיפוע 45 מעלות] בשביל שזה לא יהיה ככה? אם כן, האם סט חימום+3 סטים של לחיצת חזה בשיפוע 45 מעלות מספיק בשביל מטרה זו

sowhatt

New member
התכוונת

שאצלך זה בדיוק הפוך במראה של החזה או במכשירים פרפר/לחיצת חזה?

תגובה

יכול להיות שגורם מגביל תנועה של הוא פושטי המרפק בלחיצת חזה, אם כי זה חריג. חזה עליון לא יעזור לצערי, זה המבנה הגנטי של שריר החזה שלך !

למעלה