שאלה בקשר לפיילוט

שאלה בקשר לפיילוט

לא יודעת אם לצחוק או לבכות מזה, אבל זה רק פיילוט, אז נסלח להם. מי השחקנית שמשחקת את ווילו? ומישהו יודע למה החליפו אותה (תודה לאל!) ואל.

resputin

New member
אממ... אם אני לא טועה..

כתבו את השם שלה בשרשור הקודם על הפיילוט.. והחליפו אותה, מפני שהקהל לא אהב אותה, היא לא התאימה יותר מדי לרקע וכנראה שהיא הייתה שחקנית פחות טובה מאשר אליסון האנינג. לא היה לה כימיה לא עם באפי, ולא עם זאנדר- ולכן, החליפו אותה. ?¿ Fire on babylon ?¿

resputin

New member
ואפילו..

..ניסיתי להיות נחמד (מה? ארבע ועשרים בבוקר, משעמם לי..!) ולחזור אחורה ולגלות את השם, אל זה עבר את גבול שבעת הדפים... .. .. Sorry.. ?¿ Fire on babylon ?¿

resputin

New member
זה שהוא מעולם לא שודר..

..לא מנע מאיתנו אף פעם להשיג דברים. הוא משעשע ומוזר, בערך כמו הסרט.

עוד שאלה בקשר לפיילוט...

סתם ככה פתאום נזכרתי... את הפיילוט ראיתי ממש מזמן (לפני יותר מחצי שנה), אבל את פרקי הפתיחה של באפי עוד יותר מזמן (בתקופה שערוץ 2 שידר אותם ליתר דיוק), השאלה שלי היא אם פרק הפיילוט ושני פרקי הפתיחה הם בעלי אותו תוכן. אני מניחה שיש קצת הרחבות, אחרי הכל זמני השידור שונים, אבל בכל זאת אם מישהו יכול לסכם בקצרה מה הם ההבדלים. חוץ מווילוו, זה הבדל שאני מברכת עליו כל יום מאז שראיתי את הפיילוט. (רגע לפני שאני נוטלת ידיים
) איזו מסכנה השחקנית ששיחקה אותה בפיילוט, זה בטח ממש לא נעים כשמעיפים אותך ככה, ואחר כך את מגלה שהסדרה שהיית אמורה להשתתף בה רצה כבר 7 עונות. ועוד משהו משעשע, באחד הראינונת שראיתי פעם, אמרו ששרה נבחנה בהתחלה בכלל לתפקיד של קורדי... זה היה יכול להיות משעשע ומוזר להחריד במקביל...

talrv

New member
אממ..

לא ראיתי את הפיילוט, אבל אני כמעט בטוחה שזאת העלילה של הפרקים הראשונים, ויש הבדלי תסריט קטנים... כולנו מברכים על ווילו... לחשוב שמישהי אחרת הייתה משחקת אותה.. לגבי שרה, היא נבחנה לתפקיד של קורדי, וכריזמה נבחנה לתפקיד של באפי (קחו רגע לחשוב מה היה קורה אם כריזמה הייתה משחקת את באפי ושרה את קורדי..), אבל ג´וס החליט ששרה מושלמת לתפקיד באפי, אז אחרי הרבה אודישנים היא התקבלה בסוף..

Darth Rosenberg

New member
תשמעי... גרררררררררר...

כידוע לך (מאחר וראית את הפיילוט לא מזמן), אורכו של הפיילוט הוא כחצי שעה, בעוד שני הפרקים הראשונים יחד הם כשעה וחצי, כך שאין סיכוי שהוכנסה כל העלילה שלהם לתוך הפיילוט. העלילה בפיילוט היא מאוד שטחית, בלי להכנס לעומק של נושאים כמו ה"קציר" וכו´. אם אני לא טועה אז אין בפיילוט אפילו את הדמות של ג´סי... בנוסף, את הרי יודעת שבקרוב נראה את זה בדיוידי, מתי שחברה שלך חוזרת מחו"ל ואת והיא מחליטות שיש לכן זמן... והכי גרוע - 3x10 לא עובד!!! הוא נתקע אחרי 10 דקות ואומר שהפורמט של הקובץ לא ידוע. ומה עם גרג? ראיתי קטע איתו ממד טי.וי - ממש גדול.

גם אין את המאסטר..

בקיצור, פיילוט וזהו. בדקתי וריף די נעלמה מהמסך מאז 98.. אבל תודה לג´וס שלקח את אליסון האניגן, כי לגמרי לא היה כימיה בינה לבין השחקנים וזה ממש בולט . חבל שהם מדברים שם כל כך ל-א-ט, בנוסף לערפדים melting תרתי משמע. הופכים לגבס ואז לאבק מוזר? וממתי לוקח להם כל כך הרבה זמן.. רק לראות ולהעריך את השיפור העצום בין הפיילוט לפרקים ששודרו. ואל.

למעלה