שאלה בקשר לפטור

wap mag

New member
שאלה בקשר לפטור

אני בחור ישיבה כיום ועובד(בשחור) ונמאס לי להביא כל כמה זמן דחיות מהצבא,אם מישהו יודע איך להשיג פטור מהצבא בקלות שיכתוב כאן,תודה לעונים

ממש לא

בני"שים לא מקבלים פטור, אלא דחיות מיוחדות. יש להם תנאים מסויימים של התרי יציאה מהארץ. בעיקרון המעמד של בני הישיבות הוא כזה שבתום סיום הלימודים בישיבה-הם אמורים להתגייס. אבל רובם יוצאים על קב"ן.

wap mag

New member
מה זה פציפיצסט?

פעם שאלו אותי אם אני כזה אבל לא יודע מה הפירוש? מישהו יודע מה הכוונה?

Drorrrrrr

New member
פציפיזם

פציפיזם הוא התנגדות לשימוש במלחמה. רבים מהפציפיסטים (אולם לא כולם) מחויבים לאי-אלימות בחברה באופן כללי, ומתחייבים להשיג את יעדיהם רק באמצעות התנגדות אקטיבית לא אלימה או באמצעים לא תוקפניים. יש פציפיסטים אחרים שאינם מתנגדים באופן עקרוני לכל שימוש חברתי באיומים או באלימות בכל המקרים, אולם מאמינים שמלחמה היא סוג של אלימות שלעולם אינו חיוני או מקובל. יוניות היא מונח לא פורמלי, המשמש לתיאור אנשים עם עקרונות פציפיסטיים או אנטי-מלחמתיים. המונח קשור לאופי הלא-טורף של היונה. העמדה הנגדית היא ניציות או מיליטריזם. [לקוח מויקיפדיה].

yavin

New member
לגבי פציפיזים כדרך מלצאת מהצבא

זה תהליך מורכב, אנשים שלא בקיאים בכל הקשור לפציפיזם עדיף שלא ינסו [כי אם יעלו עליהם ששייקרו - כלא, מתחיל ב 30 יום] מומלץ להעזר בעורך דין אזרחי לפני הגיוס, לפני הצו הראשון, כדי לצאת מהצבא ע"י זה שאתה מגדיר את עצמך כפציפיסט

wap mag

New member
ני לא פציפיסטי

בסה"כ שאלתי מה זה... בעיקרון הסברתי שאני מחפש דרך קלה להוציא פטור מצהל

wap mag

New member
מה זה בייניש? לא מכיר

הסברתי כבר שני בחור ישיבתי שמקבל דחיה מהצבא,ורוצה פטור

rani01

New member
נו חבר'ה

אין לאף אחד תשובה רצינית בשבילו? הבחור רוצה לקבל פטור בקלות.. איך הכי קל? מה הכי מומלץ? משהו?

shira245

New member
אנחנו פורום בין תיכון לצבא.

לא פורום בין תיכון להשתמטות.

Drorrrrrr

New member
גם אלה שעושים שנת שירות/

שירות לאומי מקומם פה והם עדיין לא בצבא. זה כמו שאני לא שמחתי לקבל את התגובה של ההודעה בפורום מתגייסים, אם את זוכרת על מה אני מדבר.

בטח שאני זוכרת.

אבל מה הקשר
זה לא אותו דבר. לא משנה, שיבואו בכיף.

shira245

New member
לא אמרתי שאין אבל

זה לא אומר שאנחנו צריכים לכתוב את המדריך למשתמט המתחיל. <או שכן?!>

למעלה