שאלה בקשר לעתודה

• פותח הנושא AMT
  • פורסם בתאריך

AMT

New member
שאלה בקשר לעתודה

שלום לכולם! אני מעוניין להרשם למסלול עתודה לשנת הלימודים תשס"ד(אני עכשיו בי"ב) ויש לי כמה שאלות בנושא: קודם כל מתי מתחילה ההרשמה (האתר של אכ"א מעודכן רק לשנת הלימודים תשס"ג), ואיך עלי להרשם. השאלה השניה היא בקשר לפסיכומטרי: אני מתכוון לעשות את הבחינה בחודש פברואר 2003, האם זה בסדר? ומה התאריך האחרון לביצוע הבחינה הפסיכומטרית מבחינת העתודה? אמרו לי שההרשמה היא בין אוגוסט לדצמבר, ושחייבים לתת להם קבלה שנרשמתי לפסיכומטרי, אבל אם אני מתכוון לעשות את הבחינה בפברואר אז עד דצמבר לא אוכל להרשם. אשמח לדעת אם מועד פברואר לביצוע הבחינה הוא בסדר מבחינת העתודה, וגם אשמח לדעת מתי אתם עשיתם את הבחינה(גם אלה ששנה אחת מעלי)? תודה מראש!!!

uv1234

New member
חבל שלא שאלת לפני חודש-חודשיים...

כי אז היינו אומרים לך שהכי עדיף לעשות פסיכומטרי באוקטובר. עם מתחשבים בדרישה להפרש של ששה חודשים בין כל שתי בחינות פסיכומטריות, זה היה נותן לך עוד הזדמנות לשפר במועד אפריל, המועד האחרון שמאושר למועמדים לעתודה. אבל מילא... יש לך את ההזדמנות הראשונה... ההרשמה לעתודה מתחילה בדרך-כלל לפני דצמבר-ינואר. אחרי שתסיים את הצו הראשון, צה"ל יקבע לך את הקב"א שלך, ומידה והוא גבוה מ-52 יציעו לך להירשם לעתודה... כשתקבל את הטפסים, מלא אותם (אם תרצה, כמובן), שלח אותם, וקווה לטוב... על הפסיכומטרי קצת חבל (לא נורא, אבל היה עדיף לשמור אפשרות לניסיון שני), אבל חוץ מזה: יש לך זמן, אל תדאג...

eitan007

New member
לא שזה משנה לי עכשיו אבל...

האם מדור עתודה מחייב מועמדים למחזור שאחרינו לעשות פסיכו´ ? אני לא חושב, כי הרי האוניברסיטאות הודיעו קבל עם ועדה, כי החל מתשס"ד לא צריך פסיכו´. למועמד, תברר את זה טוב טוב.

uv1234

New member
אתה יודע מה...

לשם הסקרנות באמת מעניין מה הולך להיות עם זה... אבל מילא...

IIyaelI

New member
הצבא דורש פסיכומטרי

וזה די מרגיז! אם האוניברסיטאות מסתפקות בתעודת בגרות, הם לא יכולים?!

למעלה