שאלה בקשר לעינייני צבא

B a Z u K a

New member
שאלה בקשר לעינייני צבא

אני רוצה לנסוע לארץ בחופש הגדול וההורים שלי מרשים לי רק עם אח שלי (הם לא יכולים לבוא) אבל אח שלי בן 17 וחצי אז בטוח שאם הוא יגיע לארץ יתקעו אותו שם. למישהו יצא לטפל בזה? אם כן, כמה זמן זה לוקח +-? תודה מראש.

I3lackM

New member
אם הסטטוס שלו...

מסודר בתור בן של יורדים מותר לו להיות בארץ (אם אני זוכר נכון) 3 חודשים בארץ כל שנה.

kit k@t

New member
גם אם לא

וגם אם יש לו תאריך גיוס, הוא יכול לצאת מהארץ עד שבוע לפני תאריך הגיוס או משהו כזה... אז בגיל 17 לא צריכות להיות לו בעיות כלשהן לטוס. אבל אם הוא מעל גיל 18 יכולות להיות לו בעיות גם אם הסטטוס שלו מסודר בתור בן מהגרים. ככה זה בישראל. קאט

I3lackM

New member
אם אתה מעל גיל 18 והסטטוס שלך הוא בן מהגרים..

אמור להיות לך אישור שאתה מסתובב איתו עם הת.ז. שלך כל הזמן. גם אותי עצרו ושאלו מה הסיפור, הראיתי להם את האישור והכל סבבי.

a street spirit

New member
answer

yeah i know i'm having exactly the same problem as your brother with me it's lengthening the pasport but i dont know whether it will work in your brothers case or not you need to as kthe shagrirut isreelit in your country where are you from btw?

Looovely Girl

New member
היי..

גם אני כמעט בת 17 וגם לי הייתה אמורה להיות בעיה בגלל הצבא.. וההורים שלי טיפלו בזה... ההורים שלך יכולים לדבר עם הקונסוליה הישראלית במדינה שלך ואז תצטרכו למלא מעיין טופס כזה על בקשת דחיית הגיוס... גם אם הקונסוליה לא נמצאת באיזור שלכם, אני מניחה שיש להם את הטופס אונליין ואז אפשר לשלוח בדואר...

AngeIDust

New member
פשוט

הולכים לשגרירות, חותמים על דחיית גיוס וזהו. כמה זמן זה לוקח? זה שגרירות, תלוי במצב הרוח של העובדים
יש במאמרים מאמר מיוחד בנושא צבא... אתה מוזמן להעיף מבט...

למעלה