שאלה בקשר לעונה שלישית

avihugr

New member
שאלה בקשר לעונה שלישית

אני עכשיו בעונה שלישית ומראים בפרק 3 עם אני לא טועה, שכאילו כריסטופר מצטרף למשפחה,והוא נשבע לא לבגוד ... אז לא הבנתי מה כריסטופר היה עד עכשיו? הרי הוא היה איתם, וגם עזר להם.... אם אפשר תשובה תודה ד"א ראלפי הוא בנזונה חולני

Hubert Hubert

New member
לא נראה לי שיש מאחורי זה סיפור גדול

להיכנס למשפחה זה סוג של כבוד שצריך להרוויח כנראה, שילוב של ותק והישגים, משהו ששואפים להגיע אליו. כריסטופר עבד איתם גם לפני זה, היה עובד זוטר, והכניסה למשפחה היתה מעין העלאה בדרגה, הוא יתעסק עם דברים יותר גדולים וירוויח יותר כסף, וגם יזכה להגנה והנאמנות של שאר החברים.

Optimus_Prime

New member
מצטרף למשפחה

אין לזה בדיוק תרגום מדויק בעברית, אבל הכוונה היא ל Made man אחד מהחבר'ה, מתקבל למשפחה. המאפיה האיטלקית מבוססת על קוד של כבוד וחלק ממנו זה גם עניין של דרגות. יש את הבוס, אנדר בוס, קונסיליירי וכו'. בתחתית שרשרת המזון ישנם Associates, "מקורבים", שהם קשורים למשפחה, עוזרים לה בחיסולים, מכירת סמים/אלכוהול וכל דבר אחר, אבל הם לא "חלק" מהמשפחה,הם לא יוכלו לעלות בדרגות (קפטן, לפקד על צוות), לא תמיד יחשפו לכל המידע ועוד אי אלו דברים אחרים.. חייבים להיות איטלקים (והמהדרין יוסיפו סיציליאנים) בשביל להיות Made(מקובל? זה התרגום הכי קרוב שאני יכול למצוא), לכן הש אף פעם לא הוכנס, וגם הדמות של רוברט דה נירו ב"החבר'ה הטובים"(לא זוכר את השם
). הקטע של השבועה הוא המשמעותי ביותר שכן אתה מצהיר שאתה לא תבגוד לעולם במשפחה שלך ותמיד תשתוק ולא תחשוף מה באמת הולך - קוד השתיקה, ה"אומרטה". כריסטופר היה "מקורב" ועקב הקשרים הטובים שלו עם טוני וההצלחה שלו הוא הוכנס למשפחה. אלו היו 60 שניות על ...משהו.

למעלה