שאלה בקשר לעדשות...

aviGODFATHER

New member
שאלה בקשר לעדשות...

אם שוטר עוצר לבדיקה שגרתית מישהו שאמור לשים משקפיים בזמן שהוא נוהג, והנהג אומר לו שהוא עם עדשות. הוא יכול לבדוק את זה? מותר לו לבקש מהנהג להוציא את העדשות כדי לראות שהוא באמת שם אותם?

mikeyy

New member
לא

השוטרים מאמינים לך.. ואלו שלא- מה שלא קורה כמעט- אין צורך להוריד, ממש לא. פשוט להביא להם את הפרצוף קרוב כדי שייראו חחחח אבל לרוב פשוט מאמינים....אז לא לדאוג. כבר נסעתי כמה פעמים בלי עדשות והיה אחלה...לי זה אפילו עדיף לנסוע בלי עדשות מאשר לשים משקפיים.

aviGODFATHER

New member
מצויין

אני אמנם לא רואה מספיק טוב כדי לקרוא את לוחית הרישוי של מכונית שנמצאת 100 מטר ממני, אבל אני בחיים לא מפספס דברים. עשיתי כמה שיעורי נהיגה בלי המשקפיים (המורה שלי אפילו לא התייחס לזה
) ונהגתי מצויין. אם באמת תופסים, מה הקנס שמקבלים על זה

adidas88

New member
במקרה כזה

במקרה של תאונה חס וחלילה תהיה לך בעיה מאוד רצינית עם הביטוח....

M o l

New member
תתפלא, אבל חברת ביטוח תנסה

לברוח מהאחריות לתשלום בכל דרך אפשרית (וחוקית). ברגע שאתה נוגד איזשהו קריטריון של הרישיון לדעתי לביטוח יש case נגדך במקרה ותגיע למצב שתצטרך את עזרת הביטוח. ואל לנו לשכוח את הסכנה שבלנהוג בלי משקפיים כשהרופא קבע שיש צורך לנהוג עם משקפיים.

Superdror

New member
חברת הביטוח תנסה....

ואני כבר קראתי מספיק פסקי דין שלא רק שהחברה ניסתה - היא גם הצליחה - ובגדול.

mikeyy

New member
אוי נו באמת..

אפשר להמציא כ"כ הרבה דברים.. *ד"א שלא תבינו לא נכון, אני תמיד נוסע עם עדשות, ואני גם ממליץ מאוד למי שזוכר לשים אותם, אני לעומת זאת לא תמיד זוכר, אבל בעיקרון זה לעתים רחוקות..

Superdror

New member
לא צריך לבקש ממך

להוריד את העדשות כדי לדעת שהן בעיניך, ניתן לראות זאת בקלות. תעשה טובה, תנהג עם משקפיים ותפסיק לסכן אנשים בגלל בעיה אישית שלך להרכיב משקפיים, מכל סיבה שהיא. ולא, אתה לא רואה טוב. אם אתה עומד בקריטריון המחייב נהג לנהוג עם משקפיים - אתה לא רואה מספיק טוב, חד וחלק. תפסיק עם השטויות. מה העונש ? תחפש פסקי דין, אני מצאתי בגוגל, בשנייה.

shame on you

New member
צודק.

אם יש לך בעיה עם משקפיים פשוט שים עדשות. בשביל מה אתה צריך לסכן חיים של בני אדם רק כי לא מתחשק לך לשים משקפיים או עדשות?!

חזי147

New member
לא יותר פשוט לעשות את זה?

לנהוג בלי משקפיים..שאת שומע תשוטר אומר לך לעצור תרכיב אותם ישר. אני בטוח שהוא לא שם לב (אם הוא היה מאחוריך) אם היה לך או לא..

aviGODFATHER

New member
../images/Emo45.gif

הכי טוב לשים אותן על הדאשבורד ולהיות מוכנים לכל צרה.

Superdror

New member
לא יותר פשוט

וכדאי לשים אותן ולראות הרבה יותר טוב מאשר להשאירן על הדשבורד? מה קרה? אתה מתבייש שיראו אותך עם משקפיים ? ג'יזס.

aviGODFATHER

New member
אני לא אוהב להיות עם משקפיים

זה לא נוח, זה מכוער וזה גם עושה לי כאבי ראש. מוזס.

aviGODFATHER

New member
ידעתי שזה יגיע...

אבל אני רואה מספיק טוב גם בלי משקפיים (עד כדי כך שלפעמים אני שוכח לשים אותם ורק אם מעירים לי אני נזכר). אז מאוד קל להגיד דברים נוסח "אם אמרו לך שאתה צריך, אתה מסכן אחרים אם אתה לא עושה ככה". גם אומרים לנהוג עד 50 קמ"ש בעיר - אף פעם לא עוברים את המהירות הזאת?

Superdror

New member
כן, שמעתי, מכיר,יודע, בלע בלע

אתה כנראה עוד אחד מיני רבים שיש להם מספר קטן סטייל -0.75 או -1 וחושבים שהם רואים טוב. תעשה טובה, תשים תמשקפים ותרד מהעץ שטיפסת עליו. חד וחלק, לא, אתה לא רואה מספיק טוב, כן, מאוד כדאי שתהיה לך הראיה הכי טובה שאפשר כשאתה נוהג. אה כן, וגם אני ראיתי את זה מגיע, כל חודשיים מגיע לפה מישהו ומספר את הסיפור שלך.

may17g

New member
אתה לא רואה מספיק טוב

אחרת לא היו קובעים שתרכיב אותם... אם כואב לך הראש מהן, קח כדור... זה בטח עדיף מאשר שתדרוס איזה ילד...

MrJacKasS

New member
אוהו כמה שאתה טועה

ראייה היא הדבר הכי חשוב בנהיגה, לא כמו לא לשמור על המהירות המותרת שלרוב היא מגוחכת אתה לא רוצה לשים משקפיים אל תשים רק אל תתקרב לאזור השרון בבקשה איזה מפונק אתה יא אללה ..חח "לא נוח לי" אוי אוי אוי ..עוד מעט תתגייס גם תגיד לא נוח לך? דור של מפונקים

למעלה