שאלה בקשר לסרט

Smiled

New member
שאלה בקשר לסרט

מישהי מכירה את הסרט THE CORPSE BRIDE? ג'וני משחק בסרט את הדמות הזו -> ככה הסתבר לי, כשקראתי פה http://johnnydeppfan.com/movies/corpsebride1.htm ג'וני מדבב דמות מצויירת?! הא?!

גברת דפ

New member
טוב שאת ניזכרת P:

אני חושבת שדיברו כבר על הסרט זאת אומרת שעשו שירשור כבר ^^"

Smiled

New member
אוקיי...מצטערת.

אני דיי חדשה בפורום, בערך חודש פה... סורי... תודה בכל זאת.

aniviel

New member
נשנ"ש האמת קשור לCORPSE BRIDE

במידה זו או אחרת
יש כאן עוד מישהו שפשוט חולה על הלנה בונאהם-קרטר?? ראיתי הרגע את "מועדון קרב" פעם שניה בחיים שלי (עצוב להודות שזו רק פעם שניה), הוא כבר מפעם ראשונה שראיתי נהפך ישר לאחד הסרטים האהובים עלי (מה רע? אדוארד נורטון וג'ארד ליטו בסרט של דיוויד פינצ'ר... גן עדן) אבל ממש לא זכרתי שהלנה שיחקה שם וללא ספק התאהבתי בה (בצורה הלא-לסבית של המילה) אפילו יותר מפעם (תמיד אהבתי אותה בצורה הלא-לסבית של המילה) בקיצר, נכון היא פשוט סבבה?!! היא גם יפיפיה, כל כך מיוחדת. הנה עוד מישהי שאני מקווה לפגוש בבכורה של צ'ארלי (בהתחלה תכננתי ללכת רק בשביל טימי - למרות שלא הייתי מתנגדת להגיד שלום לג'וני שוב חח) איזו חמודה הלנה

aniviel

New member
יאיי ../images/Emo6.gif

(עוד סיבה בשבילך לטוס איתי לבכורה של צ'ארלי)

aniviel

New member
אכן ../images/Emo6.gif

איך הצחיק אותי הציטוט שלה בIMDB... שאנשים אומרים "וואי איזו אימא טובה" היא שהיא הניקה את הילד שלהם עד גיל כזה מאוחר אבל היא כזה "למה לא? זה מוריד לי שומן מהירכים ומשאיר את הציצים שלי גדולים" חחחחח

WallFlower

New member
אה הם כאלה רדנקים! עם התינוק

הבילי בוב או בילי ריי או בילי בוב אלדן או משהו שתלוי לה על השד כל היום! אני מדליקה נר זכרון לזכר בתוליו האובדים של סת' כהן
לא נשכח ולא נסלח

חחחחחחחחחחחחחחח היא ענקית

היה ראיון איתה על ביג פיש והיא אמרה: "אבל אל תתלהבו שאני אוהבת את הסרט אני משוחדת כי אני שוכבת עם הבמאי"

למעלה