שאלה בקשר לסקר

meital G

New member
הכוונה הייתה-

לא מצליחה כלכלית. אלא איזה חברה שולטת בליבכם (וכיבתכם:) מה שמזכיר לי. אני רוצה להחליף סקר. מנסה לחשוב על סקר הולם בנושא יום ההולדת של הפורום. יש לכם רעיונות ?

f e l i n e

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo23.gifשוקולדים שטעמתי לאחרונה:

בונבוניירת "ספלנדיד" של עלית- היה שם טעם חדש שלא שווק בשנים קודמות. שוקולד לבן בטעם לימון מיוחד. חבל שהשנה הם לא שמו שם את השוקולד חלב תפוז. יאאאאם.
כאן לצידי מונח שוקולד של חברת לינדט השוויצרית המושלמת. טבלייה של שוקולד חלב (והחלב של לינדט לוקח את של כל השאר) ממולא בקרם, לא, במעין רוטב (נראה קצת כמו דבש אבל יותר צלול) קרמל. משובח.
עוד קיבלתי לחגים (וכבר נגמר
) בונבוניירה שהכילה 4 סוגי שוקולד של החברות טובלרון השוויצרית וקוט דור (האדום עם הפיל) הבלגית. טובלרונים קטנים רגילים, משולשי טובלרון שבהם פצפוצי נוגט השקדים הרגילים אבל הפעם דחוסים בתוך קרם שקדים ואגוזים ריבועי שוקולד חלב קוט דור (של לינדט לוקח
) וכמובן שוקולד הפיל של קוט דור עם מילוי קרם האגוזים+שקדים המושלם שלהם.
ואחרון וחביב מאוד: מקס ברנר של השוקולטייה הישראלי עודד ברנר. קופסת פלסטיק כחולה עגולה (כמוה ראיתן רבות בחנות של ריקי ב"משחק החיים"
) ובה קוביות שוקולד חלב עם נוגט קרמל ושבבי קוקוס קלוי. נא לא להזיל ריר על המקלדת

דנטל

New member
סקר על הוצאה כספית

כמה כסף אנחנו מוכנים להוציא על חפיסת שוקולד בשביל עצמנו? אני מתקמצן/ת על עצמי - קונה רק שוקולד זול. מוכן/ה להשקיע גם במחיר לא הכי זול, אבל לא בשוקולד ממש יקר. בשביל עצמי אני אקנה גם את השוקולד הכי יקר אם זה עושה לי טוב.

meital G

New member
סבבה-

זה יהיה הסקר הבא. אבל צריך משו שקשור ליום ההולדת של הפורום..

meital G

New member
יש סקר חדששששש

קודם כל תוצאות הסקר הקודם:
איזה חברת שוקולד הכי מוצלחת ?
חמישים אחוז הצביעו בעד עלית. (כמה מפתיע
)
ארבעים ושנים אחוז הצביעו לקינדר. למקום השלישי הגיעו שתי חברות:
שמונה אחוזים לקדבורי.
ושמונה אחוזים הצביעו גם לורד הגליל. ובמקום האחרון-
כרמית. עם אפס אחוזים. אפס הצבעות. (שוב... מפתיע)
בסך הכל הצביעו בסקר 62 אנשים
ולסקר החדש..
מה אתם הכי אוהבים בפורום? תצביעו פה.

למעלה