שאלה בקשר לספידי

raw is eyal

New member
שאלה בקשר לספידי

יש לי שאלה בתור בן אדם חובב קומיקס אבל לא מבין בגרוש ממה שאתם מדברים פה אני יודע שלחוברת ספיידרמן יש כמה גרסאות השלושה שאני שמעתי אליהם זה אמיזינג ספיידרמן ספידרמן וספידרמן2999 עם אני לא טוה אבל זה לא עקרוני בקשר לשנים הראשונים מה ההבדלים בין ספיידרמן לאמיזינג ספיידרמן?? האם הדמויות שונות איכות הקומיקס שונה ??? ועוד שאלה החוברות שמגיעות לארץ בשפה העיברית לחנויות כמו סטימצקי הן גירסה ישראלית מקומית או שהתרגום בהם פשוט שונה??? מחכה לתשובה בתודה מראש הבן אדם שלא מבין בגרוש

illustrator

New member
ובכן...

ספיידרמן, אמייזינג ספיידרמן, וגם בזמנו, ספקטקולר ספיידרמן ו-ווב אוף ספיידרמן סיפרו כולן על אותן דמויות. פשוט במקום שתצא בחודש חוברת אחת, יצאו ארבע חוברות בחודש. (בעצם היתה גם חמישית, סנסיישונל ספיידרמן). ספיידרמן 2099 היתה חוברת על ספיידרמן של העתיד, שאין לו קשר לספיידרמן של ההווה, חוץ מהשם. והחוברות בסטימצקי הן פשוט חוברות מתורגמות. אותם הציורים עם טקסט בעברית.

raw is eyal

New member
תגובה

עוד שאלה לי בקשר לנושא אני יודע שבחוברת מספר 400 עם אני לא טועה דודה מאי מתה בקיצור שאלתי היא האם זה פקטור בשאר חוברות הספיידרמן??? ולאיזה סידרה של חוברות ספיידרמן הייתם מצעים לי לקרוא???

NuckBunnies

New member
אמממ

הרבה השתנה מאז. דודה מאי לא מתה באמת, למשל. כרגע יש בשוק כמה חוברות חודשיות של ספיידר מן: Ultimate Spider-Man סידרה שמכוונת לקהל צעיר שלא מכיר את הדמות. גרסה חדשה של הסיפור. כתוב מעולה, אני נורא נהנה ממנה. אפשר לקרוא חינם את -כל- הסידרה באתר של מרבל, http://www.marvel.com Amazing Spider-Man הסידרה הראשית. אומנות מעולה, וגם כתיבה מעולה. הכותב (JMS) די חדש ולכן אין בעיה להצתרף, לא דורש יתר מדי ידע מוקדם על ההיסטוריה של הדמות. וןמה שכן צריך, הוא כבר יספר. בחוברת האחרונה (והמעולה, אגב), Amazing Spider-Man #38 פיטר פרקר ודודה מאי דיברו על הסוד שלו. Spider-Man: Peter Parker את הסידרה הזו עוד לא יצא לי לקרוא. חלק אוהבים נורא, הרוב לא. Spider-Man: Tangeled Web הסידרה הזו יחודית מאוד. ספיידר מן לא מופיע בה הרבה פעמים. כל חוברת מספרת סיפור שונה, בעזרת סופר וצייר שונים, על ההשפעה של ספיידר מן על הסביבה שלו. זה אומר על הרעים, על הילדים, על הכל. מאוד מעניין, מאוד יפה. חוברת מספר 4 פשוט מעולה. נראה לי שאלו כל החוברות החודשיות. כמובן שיש פרוייקטים חד צדדים, ביחוד לאור הסרט המתקרב עוד כמה חודשים. עכשיו זה זמן טוב למעריצי ספיידר מן. NuckBunnies

למעלה