שאלה בקשר לסנטור

ors211

New member
שאלה בקשר לסנטור

שדרגתי את האקדמיה לרמה 20 וגם הראלי פוינט ברמה 10 עשיתי מחקר על סנטור עכשיו מאיפה אני מייצר אותו ?

ors211

New member
ואם אתה מתכוון שמשם מייצרים אותו אז

בדקתי לא אין שם כלום (הפלאס על 15 )

kiko91

New member
אתה צריך שתהיה לך אפשרות לבנות כפר חדש

אם כבר בניתה 2 כפרים, אתה חייב שיהיה לך פאלאס רמה 20. וגם אתה חייב שיהיה לך מספיק CP בשביל שהסנטור יוריד את הloyalty.

ors211

New member
יש לי 4 כפרים ומספיק נקודות תרבות

בשביל לפתוח עוד 4 (אבל כנראה שאתה צודק מהכפר המדובר כבר נפתחו 2 כפרים כנראה צריל לשדרג ל 20 )

Rain When I Die

New member
../images/Emo207.gifמה עדיף?לשדרג פאלאס מ2 ל10,או רזידנס

מ10 ל15 ? המטרה היא פתיחת כפר שלישי

kiko91

New member
אני הייתי הולך על רזידנס

אני הייתי עושה עם הרזידנס, אני מעדיף שיהיה לי כפר עם 3 סנאטורים. אבל אם אין לך הרבה משאבים, אז לך על הפאלאס.

n lee

New member
במקרה שיש פחות מ-4 כפרים

מומלץ רק לפתח מתיישבים לא יעזור לו סנטור אם הוא באיזור של כפרים חדשים גם ככה אין שם כפרים ששווה לכבוש

kiko91

New member
ברור שיש כפרים

בזמן שאת משיגה 2 כפרים, כבר לאנשים אחרים יש לפחות עוד כפר אחד, וזה אומר שלפחות איש אחד לקח 15\9 crop ועשה אותו קאפיטל, אז את יכולה להשיג כפר של 600+ בלי הרבה בעיות =] אבל זה תלוי באזור שלו, אם יש הרבה כפרים שאפשר לכבוש, אז לך על זה, אם אין.. כבר עדיף לעשות עם פאלאס ואז יותר מאוחר במשחק לכבוש את אותו הכפר עם כפר אחר.

n lee

New member
ואייי!!!!

חזרת!!! נו ספר חויות מירח הדבש איך זה להיות גבר נשוי???
ומה שזה שמעלי אמר זה נכון ברגע שיש לך אקדמיה שלב 20 אתה יכול לבנות סנטור, בונים אותו ברזידנס או בפאלס בתנאי שיש סלוט פנוי לכפר נוסף כמובן כאשר מרזידנס אתה יכול להוציא 2 כפרים נוספים (ז"א או 6 מתיישבים או 2 סנטורים) ובפאלאס 3 כפרים נוספים (9 מתיישבים או 3 סנטורים).

ors211

New member
../images/Emo13.gif

האמת אין הרבה הבדל בין הרווקות לנישואים הירח דבש היה קטלני בטירוף חוויות נספר לך במסנגר

למעלה