שאלה בקשר לסטיק..

omrisap

New member
שאלה בקשר לסטיק..

שמעתי שלא שולחים תרישיון אחרי המלווה בגלל שביתה זה נכון???

תות15

New member
אז אתה יודע במקרה למה זה מתעכב?

אצלי עברו כבר שבועיים וחצי מאז שנגמר לי המלווה ועדיין לא קיבלתי אותו...

NewUser4

New member
לא.

בסה"כ עברו שבועיים וחצי. אם לא תקבל את הרשיון עד חודש לפני תום תוקף הרשיון הזמני, צלצל למשרד הרישוי.

NaAlBaYt

New member
מתי כבר תבין

שיש איזה החלטה חדשה של משרד הרישוי איזה רפורמה ששולחים רק אחרי חודשיים את הפלסטיק =\

NewUser4

New member
מה הקשר?

אין שום רפורמה. הרשיון ישלח בתקופה הקרובה, וכפי שכבר אמרתי בעבר, משרד הרישוי לא יטפל במקרה של אי קבלת רשיון אלא אם נותר חודש בלבד לתום תוקפו. אין קשר לשום רפורמה ושום דבר.

be_roo

New member
אלוהים אדירים../images/Emo70.gif

מאיפה הלחץ הזה בגיל 17?! רשיונות הפלסטיק מיוצרים ע"י קבלן חיצוני. מדובר על ייצור של חתיכת פלסטיק עם הפרטים שלכם. כן, זה פס ייצור במפעל, שמן הסתם מייצר עוד כמה כרטיסי פלסטיק לגורמים אחרים. כל פעם שעוברים לכרטיס אחר צריך להקדיש זמן כדי להתאים את המערכת. לכן לא מייצרים כל יום 100 רשיונות חדשים למי שמגיע באותו יום, כי זה לא שווה את הטרחה. לכן מחכים תקופה ע שיתאספו הרבה מאוד כרטיסים שצריך להנפיק ועושים את כולם "במכה". בגלל זה זה לוקח זמן, בגלל זה זה לא אחיד, בגלל זה הרשיון הזמני תקף לחצי שנה, בגלל זה אתם צריכים להרגע ולהפסיק להסתובב עם מטאטא תקוע ופרצוף של תשעה באב. בגלל זה הרשיון הזמני תקף לחצי שנה. חודש לפני תום תוקף הרשיון הזמני, אם עדיין לא הגיע הפלסטיק, אז תתקשרו לברר מה קורה.

Krishi

New member
2 דברים:

1. בגלל העיכובים אני מניח שפחות אנשים עוברים טסטים בימינו?
2. מה קשור "מטאטא תקוע"?!?! חחחחחחחחחח

flutter girl

New member
נראה לי שהיא התכוונה בתחת

אבל גם אני לא הבנתי למה זה שייך.

למעלה