שאלה בקשר לסוד

pizi33

New member
שאלה בקשר לסוד

רציתי מאוד לפגוש חברה שניתקה איתי קשר ולא ראיתי כבר ברבה זמן. יומיים אחרי שהתחלתי לחשוב על זה עצרנו במקרה באותו רמזור בכביש. ראיתי אותה והיא ראתה אותי אבל בזה זה נגמר. אולי מישהו יכול להסביר לי למה זה לא הפך לפגישה אמיתית?

ע ו פ ר ה

New member
כנראה שכך צריך היה לומר

ואני מרגישה שמישהו למעלה מחייך ואומר לך: תראה ותשים לב, כי זה מה שזה. על הסוד ואנשים אחרים כתבו פה הרבה, אז לא ארחיב. באהבה עופרה

kikona126

New member
אני רק שאלה...

את בת 108?

pizi33

New member
תגידי שאני קשת תפיסה

לא איכפת לי. אבל באמת שלא הבנתי כלום. אולי בכל זאת תסבירי. אני צריכה לקבל החלטה בקשר למאמן שעובד בשיטת הסוד ואם לא אבין איפה אני נתקעת איך אקבל החלטה?

ע ו פ ר ה

New member
פיזי שלום ../images/Emo140.gif

אם לא הבנת, משמע לא הסברנו טוב.
וקראתי את התגובות שלנו ואני מתנצלת.

שיטת הסוד עובדת כשאת רוצה להשיג דברים.
אמנם לפעמים עולות תהיות ושאלות, אבל לפי ראות עיני, זה המקום שבו אנחנו יכולים לבדוק מהם הערכים שלנו ומהן האמונות שלנו ולעשות שם שינוי במידת הצורך.

לגבי מפגשים עם אנשים אחרים, זה גם עובד.
היום נסעתי באוטובוס והייתי זקוקה לטרמפ הביתה (כדי לא לצעוד בחום הגדול חצי שעה). הודיתי ליקום על הטרמפ שמגיע ושכנה טובה שלי בדיוק עצרה לידי.
יחד עם זאת, הסוד לא תופס לגבי בקשות שקשורות למישהו ספציפי, כי אז אנחנו נכנסים לתוכניות של אנשים אחרים.

אם יש שאלות נוספות אשמח לענות לך.
אני חושבת שיכול להיות מאוד מעניין ופורה לעבוד עם מאמן ברוח הסוד.

באהבה
עופרה

Galel

New member
אני דווקא לא חושב שזה נכון...

היקום עובד גם לגבי אנשים ספציפיים... במיוחד לגבי פגישות מקריות - לדוגמא, היא יכלה לבקש "להיפגש עם החברה לקפה לחצי שעה" ואז אולי דברים היו מתנהלים אחרת... בכל מקרה, לפי מיטב הבנתי הסופר מוגבלת - הסוד רוב הזמן נותן לך דברים שהם סוג של הזדמנות - רעיון, מפגש, צירוף מקרים...אבל זה תלוי בך לעשות עם זה משהו. יכול להיות שיכלת לפתוח חלון ולצעוק לה :))))))))) ויכול להיות שלא, היקום אבל לא מפלה, אצלו אין "כבר קיבלת, אז זהו..." תבקשי שוב, ותקבלי שוב :) בהצלחה. אם את צריכה עזרה, תרגישי חופשי. גלאל. נ.ב: לגבי מאמנים - אני לא פוסל אף אחד, אבל הודעה זהירה- יש המון אנשים בחוץ עם קרדיט מפוקפק ואפילו בלי קרדיט בכלל...תבדקי טוב טוב את ההמלצות של המאמן שתרצי לקחת, ותוודאי שהן קונקרטיות. בהצלחה. גלאל.

עם כל הרצון לדברים...

בספרו של ג'וזף ("כוחו של התת-מודע"), כתוב שכל הרצון שלנו וגם ההחלטות שלנו תלויות בכוחות נוספים שעוזרים לנו להגשים דברים. כשאני מחליט שאני "פוגש מחר חבר לקפה", ומצפה לזה למחר - - לא אומר שמחר יבוא אותו מפגש לקפה עם החבר:) המוח התת-מודע שלנו קולט דברים שאנו מחפשים - ואלה דברים שאנו יכולים להיתקל בהם ביום יום. Galel אמרת נכון - עלינו כבר למצוא מה לעשות עם ההזדמנות שניתנת "במקרה". אני אישית, לא יצא לי לפגוש חבר ישן שמאוד רציתי, אבל אני בטוח שסיטואציה מסויימת בחיים תפגיש אותנו. אני מעדיף להתקדם בדרכים שאני רואה בהם הצלחה, הזדמנות והגשמה, ולא להביט במקרים שמשהו לא הלך איתי יחד עם המחשבה - לא שווה מאמץ ואנרגיה:)

pizi33

New member
קודם כל תודה רבה

עכשיו מתחיל להיות טיפה יותר ברור. הרי אמרתי בפרוש "אני אראה את XXXX" לא אמרתי "אני אדבר עם XXXX, או אשתה איתה קפה". לפתוח חלון לצעוק לה? לא נראה לי, ניסיתי להתפייס איתה דרך מגשר והיא איימה עליו שתפנה למשטרה אם יפנה אליה שוב. אז איך זה יראה אם אני פותחת חלון צועקת את שמה ואין תגובה? תוך שניה העיניים שלי יהיו מלאות דמעות ולא יהיה לי סיכוי להמשיך לנהוג. ולא מדובר באיזה רומן מי יודע מה מעניין. סתם יחסי עבודה שהסתיימו די מזמן בצורה די מכוערת.

Galel

New member
הבנתי...

כי חשבתי שזו סתם חברה שלא ראית שנים... אם זה המצב,אז את יודעת מה? אל תצעקי לה :))) אבל אני רואה שאת העיקרון והכיוון הכללי יש לך. כמה עקרונות חשובים נוספים להפעלת הסוד: 1. חשוב להיות ספציפים - כמה שיותר יותר טוב. 2. חייבים לתת דד ליין - עוד שבוע,עוד חודש,עוד שנה, אבל שיהיה דד ליין, ולדעת שגם אם הדד ליין עובר זה עדיין בסדר,ולהמשיך לדמיין. 3. וזה חשוב - זה לא משנה מה את חושבת,משנה מה את מרגישה! את צריכה להחזיק את המשאלה שלך בראש כשאת *מרגישה* טוב, כשאת באנרגיות (פיזית הכוונה) גבוהות,וכשאת שמחה באופן כללי. אם את באיזור ירושלים,יש לנו מפגש יוגה צחוק בקרוב,אז את מוזמנת...אני מאוד ממליץ. בהצלחה רבה. גלאל

pizi33

New member
תודה גלאל

כאשני מצליחה לדמיין אותנו נפגשות אני מרגישה הכי נהדר בעולם... אבל אני אף פעם לא מצליחה לדמיין אותה אומרת לי את מה שאני באמת רוצה לשמוע. אולי זה מקור הבעיה?

ע ו פ ר ה

New member
לזה יש לי עיצה

שנים שמעתי את בן זוגי מקטר על חוסר ההצלחה שלי בחיים. (5 ילדים ויצירות מקסימות שלא נמכרו - זה לא נחשב). יום אחד החלטתי שאני יוצרת לי מציאות חדשה. דמיינתי אותו 3 פעמים ביום אומר לי: את מקסימה. את נהדרת ואני ממש מאמין בלב שלם בעסק שלך. כל פעם המצאתי משפטים שאותם רציתי לשמוע ממנו. דמיינתי אותו אומר אותם בקול שלו. זה עבד. אם פעם היה המון כעס והאהבה נשכחה, היום אנחנו חברים. יש אהבה, יש הקשבה וכבוד הדדי. הפכנו לחברים. באהבה עופרה

למעלה