שאלה בקשר לנוער

שאלה בקשר לנוער

אני כבר מאמנת כמה שנים (במנג'ר) ושנה במציאות ... ואף פעם לא הבנתי איך מטפחים ומגדלים נוער.. קניתי מאמנים עם כישורי נוער - 20, כישורי התקפה - 20 וכישורי הגנה - 19 , שמתי אותם על הנבחרת הצעירה, ושמתי את השחקנים שארצה בעתיד לקחת לנבחרת הבוגרת בתקווה שהם ישתפרו... חיכיתי עונה ועוד עונה ועוד עונה והם לא משתפרים ! הסטטוס קוו של השחקנים נשאר על אותו מספר כבר 3 שנים, והם כבר בני 19, הם יהיו עם מסירות - 2 לכל החיים שלהם? אין דרך לאמן אותם ולשפר את הנוער? עד היום ביצעתי את הכל עם רכישות של שחקנים מבוגרים ומוכשרים, והעונה אני רוצה להשים דגש בנוער. ואני לא יודעת איך... יש לי מנג'ר 2006 , מה אני צריכה לעשות? להעביר אותם לנבחרת הבוגרת ולתת להם לשחק בגיל 16 כדי שהם ישתפרו? איך משפרים אותם מבחינת סטטוס קוו?

tsafrir17

New member
תגובה..

את יכולה לנסות כמה מהתוכניות המובנות שיש באתר של המנג'ר בצד שמאל פה.. בנוסף...לא לכל שחקן יש פוטנציאל להיות שחקן טוב...ככה שאת יכולה לעשות את כל הדברים בעולם ועדיין הוא לא יהיה משהו...קורה... אם את רואה שיש שחקנים עם פוטנציאל דרכים טובות לשפר אותם היא להשאיל אותם לקבוצות בינוניות כדי שיצברו ניסיון משחק...כי המשחק פה משחק שם שהם ישחקו אצלך לא ממש יעזרו להם...

למעלה