שאלה בקשר למתמ"יד

shirkarmon

New member
שאלה בקשר למתמ"יד

שלום, דיברתי עם אחד מהקיבוץ שלי שמתנד ב- מתמ"יד והוא אמר לי ששווה להצטרף, הנני מאוד מתעניין ונורא רוצה אני בן 16 ודיברתי עם עוד אחד מהקיבוץ שאמר שניתן להצטרף ל- מתמ"יד מגיל 16, האם זה נכון? אשמח לשמוע מהמבינים בדבר. תודה מראש, התחנה היא מתמ"יד אשכול אם זה משנה.

benpual

New member
אכן יש אפשרות להצטרף

לתוכנית נוער במג"ב , זה תוכנית שבו נוער עוברים השתלמות ומקבלים בסוף המבחן מדי מג"ב. בכל מקרה , איך ליצור קשר ופרטים נוספים אני חושב שחברי הםורם לאחר החזרה מחג ראש השנה יענו לך על השאלות

idan shina

New member
קודם כל שנה טובה,

הערה קטנה, לנוער מג"ב אסור ללבוש מדי מג"ב מלאים היום והם מוגדרים כקלאסי לכל דבר ועניין אולם ישנה הכשרה שונה מעט מאשר למתנדבי קלאסי רגילים. כיום ישנם בסיסים מעטים בארץ (נכון לעכשיו אם אני לא טועה ישנם 3 השייכים למג"ב מרכז) ולכן, מאיזה קיבוץ אתה?... אשמח לענות על שאלות ספציפיות יותר.... שנה טובה וגמר חתימה טובה, עידן-מרכז נוער מג"ב מ.א. דרום השרון

shirkarmon

New member
שלום, בקשר למג"ב

לאחר מספר בירורים הבנתי שיש מתמיד מגב במועצה איזורית אשכול ולשם אני הולך להצטף ניתן להיות שם מגיל 16. לא קצת מוזר? פשוט הבנתי שזה מגיל 21 אבל כל האנשים מאצלי אומר שאפשר גם בגיל 16.

idan shina

New member
אפשר "נוער מג"ב"שזה שונה ממתמיד...

ואפשר מגיל 17 או סוף כיתה י'...

../images/Emo13.gifקורס מתמיד ו"נוער מג"ב"

קורס מתמיד-בעקרון,הבסיסי אמור להימשך 28 שעות.מי שמצליח לדחוס זאת ב-4 מפגשים למתנדבים שבדר"כ גם עובדים-זה באמת יכול להיות פלא עולם שמיני?. התכנים: עבודת הסיור/הסיור הכפרי, גניבות חקלעיות,רישום דו"חות,ביצוע מחסומים,קשר וכו' נוער מג"ב-ניתן להצטרף ל"נוער מג"ב" בכל יחידת מג"ב שפתחהאפשרות לקליטת נוער-לא כולם ערוכים לזה,טכנית או תפיסתית. אם מישהו צריך הפניה ספצפית לאזור מגורים ספציפי-שיכתוב ואפנה אותו.

למעלה