שאלה בקשר למשהו

eladi15

New member
שאלה בקשר למשהו

אוקי יש לי שאלה: יש אחד שחזר מהעתיד וכל הזמן מדבר על גנושה ואפוקליפס.. איך קוראים לו?(שיער לבן עינית, ומזכיר את בישופ איכשהו) והאם אפוקלפיס מת? אני יודע שאולי קאבל הרג אותו(הבן של ציקלופ לא?) ופעם אחת ולתמיד מישהו מוכן להסביר לי איך שייך וולברין למלחמת העולם השניה? ומחשבה לסיכום: אולי אפוקליפסה היה ביציאת מצריים?

Red-5

New member
תשובה

ה"אחד עם השער הלבן והעינית" שאתה מדבר עליו הוא בעצם קייבל הבן של ציקלופ. וולברין שייך למלחמת העולם השניה בזה שהוא השתתף בה (בין היתר לחם לצד קפטן אמריקה ויש גם שמועה שאומרת שהוא שיחרר את מגנטו ממחנה ריכוז גרמני)וככל הנראה הוא יותר מבוגר ממה שהוא נראה אם אתה מבין למה אני מתכוון.

yotamsh

New member
לאו דווקא...

זה לא חייב להיות נכון, בגלל היכולת המוטנטית שלו הגוף שלו מרפה אותו מכל הזקנה או מחלות לב וכדומה הוא יכול לחיות אלפי שנים

B a n j o

New member
אני אנסה

אתה מדבר על קייבל לפי מה שהבנתי שחוזר מהעתיד ומנסה לחסל את אפוקליפס. הוא הבן של סייקלופס. אני לא חושב שאפוקליפס יכול למות... ווולברין היה שייך לניסוי של הצבא לייצור חיילי על שדי התפקשש ואז הוא החל לנדוד בעולם ונדד ונדד ונדד וגם נלחם קצת אם אני לא טועה נגד הגולגולת האדומה במלחמת העולם II

פית אש

New member
אתם מוכנים לשים ספוילר ../images/Emo29.gif

בבקשה לא כולם כאן (כולל אני) יודעים שלציקלופ יש בן ומה קרה לו. לי אישית זה לא מפריעה שאתם מגלים דברים אבל יש פו אנשים שאולי לא היו רוצים שתגלו להם את הדברים אז בבקשה סימו ספוילר שלכם, תודה מראש, לילך

The Crusader

New member
אוקי...

מצטער בל מפריע לי... זה לא מופנה לסיירן...כי הוא כתב כמעט נכון.. cable בעברית זה כייבל ולא קייבל ולא כיבל ואל תתווכחו איתי בקשר לזה....כי אני לומד עוד שתי יחידות אנגלית (של תרגום) ולמדנו את חוקי התעתוק אם אני לא טועה קוראים לזה...וc=כ

The Crusader

New member
חחח

לא! אותך לכלא! חחחח לא כעסתי..רק תיקנתי לידעתך וידיעת כולם בעציד ^_^

B a n j o

New member
בעיה קטנה

אתה מבין שזה מלועזית לעברית באותה הגהה ולכן אפשר בעצם לכתוב בכל מיני דרכים. כמו טורקיה=תורכיה. למרות שאני מאמין שכייבל זו אכן הדרך הכי נכונה

The Crusader

New member
א זהו...

זה מה שאני מנסה להבהיר... שזה לא נכון מה שאתה אומר.. יש חוקים כשזה מגיע לתעתוק (כשלוקחים מילה בלועזית ומתרגמים אותה לעברית כתובה אבל באותה הגעה)(קיצר לדוגמה cable כייבל ^_^) ולכן הדרך הנכונה היא כייבל

פית אש

New member
כאן אבל עד עכשיו לא ידעתי שזה ../images/Emo29.gif

בנו של ציקלופ אני רק ידעתי שהוא הוא דמות משנית באקסמן אז אני מצטערת הידיעה שהוא בנו של ציקלופ היא ספוילר שלך לילך

B a n j o

New member
לפי החוקים המקובלים

זה לא נחשב ספוילר בגלל שזה דובר כבר בעבר בסידרה המצוירת ו בקומיקס לפני די הרבה שנים. אני חושב שלפחות 10 שנים זה דבר ידוע

Silver Surfer

New member
צודק

ספויילר בד"כ מדבר על חוברות חדשות שיצאו, ומגלה את התוכן שלהם. זה שכייבל הוא הבן של סקוט זה דבר ידוע. אם את לא ידעת את זה, טוב שתדעי את זה. וד"א אני לא מאמין שאת התחלת לקרוא את כל האסנטיאלים של אקס-מן שהעובדה שכייבל הוא הזן של סייק יכולה להוות לך ספויילר. שנה טובה לכולם.

פית אש

New member
כאן אבל לא כולם ראו את ../images/Emo29.gif

הסידרות הישנות או קראו קומיקסים ישנים אני אישית לא קראתי את הקומיקסים כי איני יכולה אז זה כאן נחשב ספוילר שלך לילך

The Crusader

New member
טוב...נסיים את הויכוח המגוחך הזה

ספויילר-גילוי עלילתי תסריטי וכדומה אשר מוצג לקהל הרחב לפני שהסרט\קומיקס\שיר\כל דבר בסגנון יוצא לפומבי וניתן להשגה על ידי הקהל הרחב... לכן... הידיעה שכייבל הוא בנו של סקוט היא לא ספויילר מכיוון שזה כבר ניתן לקהל הרחב..זה שחלק מהאנשים שרק עכשיו גילו את האקס מן לא יודעים..ובכן...זה לא אומר שזה ספויילר... מכיוון שזה הופיע בקומיקסים בעולם ובסדרה ורוב אוהדי האקסמן קיבלו את המידע הזה כבר...גורמת לזה שזה לא יהיה ספויילר... that´s all folks

למעלה