שאלה בקשר למשדר

טל ק

New member
שאלה בקשר למשדר

חברים יקרים !!! אני יודע שאני שואל שאלה בפורום הלא נכון (ואולי כן) אבל זה הפורום הכי קרוב למה שאני מחפש. אני מחפש משדר שישדר TV אני מאמין שזה משדר (UHF או VHF) למרחק קילומטר בלבד. *.אם מישהו מכיר אודה לו על עזרתו. ואם לא אז תעזרו לי בבקשה איפה בערך אני יכול לחפש כי אני לא יודע איפה לחפש בכלל. תודה תודה תודה טל

טל ק

New member
אני צריך לשדר משהו ולראות במקום

שמרוחק מקסימום קילומטר קו אווירי ללא מחסומים בדרך עצים בתים וכו' נקי(יש מצב שאפילו פחות מקילומטר) ובצד השני לקלוט בTV אפילו תדר אחד בלבד ואם כבר עוד שאלה האם זה חוקי? ובלי שום קשר אני רוצה בבקשה לקבל אינפורמציה

טל ק

New member
נכון מאוד אבל.......

זה בדיוק זה אבל בצד שקולט אני משתמש במחשב עם כרטיס TV שיודע לסרוק תדרים כמו בטלויזיה ורון, אני מודה לך מאוד על עזרתך,תודה.

זה מה שאתה מחפש ?

http://cgi.ebay.com/Wireless-ULTRA-LONG-RANGE-MINI-6-mm-Camera_W0QQitemZ5706483245QQcategoryZ48632QQssPageNameZWD1VQQrdZ1QQcmdZViewItem

4Z7GBA

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

קודם כל הנה לינק מתוקן שנית יש בלוחות הפורום בחור שמוכר את הדברים האלו קוראים לו איתן 4Z7EIB

OK, אז מה שיכול אולי לפתור לך את הבעיה זה מכשירים מהסוג הזה וראיתי גם ב 300 ש"ח צריך לחפש. אני קניתי כזה לפני 11 שנים וזה עלה בסביבות 700 ש"ח אז. אני לא אמשיך לשאול אותך עוד שאלות. אבל הדגמנו כאן רצף של איך לא לשאול שאלות בפורום טכני.

טל ק

New member
תודה ליוסי מניו יורק יש דוגמא כנסו

זה לא מה שאני מחפש יש לי כאלה בעבודה והרבה (זה מצלמה אלחוטית). ובקשר לרון זה אומנם 2.4 ג'יגה אבל זה יספיק לקילומטר. וחברים יקרים הדבר הוא פשוט דוגמא: ערוץ אחד משדר טלויזיה ואנחנו קולטים ע"י אנטנה אז אני רוצה משדר כזה אבל קטן לקילומטר .

למעלה