שאלה בקשר למשאבה

desertm

New member
שאלה בקשר למשאבה

נאמר לנו שהמכשירים שמשתמשים הבודקים הבטחוניים בכניסה למרכולים וקניונים עלולים לפגוע במשאבת האינסולין, בעיקר למחוק את הזיכרון. לא מצאנו מידע על כך. האם מישהו יודע באופן קונקרטי על קיום בעיה כזו? ליתר ביטחון, אנחנו מבקשים לא לבדוק, אבל כבר נתקלנו בבודקים, במיוחד במרכול אחד בבאר-שבע, שמסרבים "לוותר", ואפילו התייחסו בעוינות רבה לבקשה זו. אז אשמח לדעת אם יש למישהו מידע מפורט יותר. תודה ויום טוב לכולם.

../images/Emo12.gif אני שמעתי ההפך

שקיבלתי את המשאבה הסוכנת אמרה לי שמכיוון שהמכשירים מפלסטיק אפילו לא יעלו עליהם עם הגלאי הביטחוני. טסתי איתה לחו"ל וכמובן נבדקתי בכל כניסה למרכול או קניון
מעולם לא היו לי בעיות אח"כ. סה"כ הגלאים אמורים לגלות מתכות למה שישבשו את פעילות המשאבה? מי נתן לכם את המידע הזה?

desertm

New member
ובכן, התקשרנו עכשיו לסוכן ../images/Emo56.gif

הוא אמר לנו שהמינימד היא המשאבה היחידה שלא מושפעת על ידי מכשירי בדיקה כאלה. האחרות נוטות לשבש את מינון בולוס (לתת מנת יתר). אץ המידע הראשוני קיבלנו דוקא מעובדת ביטחון של המוסד לביטוח לאומי בבאר-שבע. היא סיפרה לנו שאמא שלה מטופלת במשאבה והיתה לה תקלה רצינית כשעברה דרך מכשיר בדיקה.

קצת מוזר אבל

כמו שלאנשים עם קוצב לב מאפשרים לעבור ללא הבדיקה בגלאים. צריך לאפשר גם למשאבות שמושפעות.

לזר

New member
בעית החשיפה לקרינה במשאבות

היי, ראשית רציתי להעיר בקשר ל"פלסטיק" אין עיניין בפלסטיק וזיהוי קיום המשאבה, משום שמדובר במעגלים האלקטרויניים הפועלים במשאבה וחשיפתם לקרינה ברוקך גל מסוים. ובכן, לא דובים ולא יער. שום מכשור, כולל אלה בשדות התעופה, כולל הרנטגן לא משפיעים על המשאבה. אני דואג יותר לסרטי הצילום שלי (בעלי רגישות הגבוהה) יותר מאשר למשאבה. אבל, אני לקחתי אישור על ענידת משאבה באנגלית ועברית ממרפאת הסוכרת שלי אם באיזה שדה תעופה לא יודעים על מה מדובר או סבורים שיש לי טלפון סלוליר על החגורה. כל זאת כדי להבטיח מעבר בטוח יותר של הציוד הנלווה למשאבה ו/או מזרקים שאני תמיד לוקח לחו"ל (אף פעם לא השתמשתי בהם עד כה). על דאגה מהמכשור הדבילי שיש לאנשי בטחון בקניונים.

gabizi

New member
משאבה ובדיקת בטחון

מניסויים שערכתי ( בכניסות לקניונים )לפעמים מגלים אותה ולפעמים לא.המשאבה עצמה לא מתכתית כך שקשה לגלותה אבל הסוללה לדעתי גורמת לגלאי לעיתים למצוא אותה . בכול מקרה אם את מפחדת שיגרם נזק למשאבה ( למשל מחיקת תוכניות) ישנם שני אפשריות לפתור את הבעיה : 1) לפני שהמאבטח בודק אותך ( במיוחד אם את מכירה אותו כקפדן) להסביר לו שיש לך מכשיר רפואי מחובר לגוף , ואם אפשר אפילו להראות לו ולבקש ממנו לא להעביר את הגלאי לידו מכיוון שזה גורם לנזק , אני בטוח שהוא יסכים אם יסבירו לו יפה. 2) אופציה שבדרך כלל עובדת : אני מצמיד יד מעל למשאבה (כף יד על הירך ,כך שהאמה על המותן - מכסה את המשאבה) כך שהגלאי סורק את המשאבה מעל היד ואז בטוח לא מגלים את זה לעצם העניין לדעתי הגלאי לא מוחק תוכניות.

לזר

New member
היד על המשאבה?

לדעתי אנו חיים במאה ה-21. יד על הלב: מה אתה חושב? שהיד שלך מגנה על משהו? אנו מדברים על קרינה של ממש באורך גל שהבשר שקוף לגביו. מאיפה הרעיון הזה? היום אפשר לראות מה אתה עושה מעבר לקיר....תחשוב על זה בבקשה.

gabizi

New member
המאה ה21

הגלאי שמשתמשים בו בקניונים הינו זול ופשוט -זה לא איזה מכשיר תרמי או מכשיר של שדה תעופה והוא לא מגלה את המשאבה במצב הזה נסה ותראה

לזר

New member
כנראה לא הבסרתי עצני

לא חשוב זיהוי המשאבה, גב. חשוב מה עושה המכשיר בתוך המשאבה. וכעת גם אני בדע שלך: אין מה לדאוג - הוא לא יפגע במשאבה. לכל המשאבות יש תו תקן UL (אם אתה יודע מה זה) וזה לא קשור לזיהוי של קיום משאבה אלה מה נעשה בתוך המשאבה כאשר יש קרינה על המעלים שלה. יום נעים

למעלה