שאלה בקשר למרתון

שאלה בקשר למרתון

תגידו מי פה מאזור המרכז שהולכת למרתון שר הטבעות וצריך / צריכה הסעה חזרה? כי אמא אמרה שאני יוכל ללכת רק אם אני יארגן כמה ילדים חזרה ואז היא תזמין מונית גדולה שתפזר בבתים אין לי מושג כמה זה יעלה אבל זה לא יהיה ממש יקר כי זה ידיד של אבא שלי...מי שמעוניין (אדיפות לאזור פתח תקווה וראש העין) שישלח לי מסר או אימייל [email protected]

אוףףףףף, אני כל-כך רוצהלבוא..

אבל אין סיכוי שאני יוכל כי זה רחוק מדי, ואין מי שיסיע אותי..... גם אני לא בטוחה אפילו שההורים שלי יסכימו לי, אם אני יבוא לבד...

פרפר15

New member
את מראש העין נכון

אני וחברה שלי רוצות ללכת אז אני יודיע לך בהקדם גם אני מראש העין

LiNKiNPaRKiT

New member
אוף....

אמא שלי מרשה לי רק אם מבוגר יהיה איתנו!(כי זה פאקינג מסוכן להסתובב בדיזינגוף ב2 בלילה...) וגם אני גרה ליד כפר סבא...:\

OB4ever

New member
אוף..

אמא שלי מרשה לי ללכת אבל רק אם אני אמצע הסעה.. אבל אני ממודיעין.... זה כזה באסה....

OB4ever

New member
מה????????!!!!!!!!!

לא...............אתן לא יודעות כמה רציתי ללכת..... אוף...זה לא הוגן....... איך בה לי לבכות עכשיו...

פרפר15

New member
מההההההה????????????????????????

לאאאאאאאאא הלכו 9 שעות עם אורלי אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

•aniviel•

New member
..

סורי
התקשרתי באמת לבדוק ואמרו שאזלו הכרטיסים.. אבל תמשיכו להתקשר למספר של רב חן פלוס ותגידו שאתן מעוניינות, יש עוד סיכוי שיפתחו עוד אולם U NEVER KNOW יש פה עוד מישהי שהספיקה לקנות כרטיסים חוץ ממני? (ד"א זאת LaLyBeLL - שיניתי שם)

למה הלכו?נעשה לבד

אני יראה תראשון מיד אחרי זה תשני וירוץ לקולנוע,קנינו גם טלויזיה ענקית אז בכלל יהיה פצצה ועכשיו אני גם יוכל לצאת לטיול השנתי עם נוש שלי אז בננות ךא להיתבא(איך אני מנסה לעודד תצמי)

•aniviel•

New member
חח

שנה שעברה עשיתי לחברים שלי מרתון כי הם עוד לא ידעו אם הם אוהבים את הראשון, אז הזמנתי כרטיסים מראש לשני, הם ראו אצלי את הראשון, וחצי שעה אחרי הסרט כבר היינו בשני בקולנוע חח תכננו לעשות גם מרתון השנה אבל אני אישית מעדיפה בקולנוע
אבל אל תאבדי תקווה, אולי יפתחו עוד אולם

למעלה