שאלה בקשר למנילה

yakir goaron

New member
שאלה בקשר למנילה

שלום אני קיבלתי מנילה ויש לי שתי שאלות : 1) יש לי במנילה אפשרות של חייל בגופי תיאום ותכנון בחוברת הדרכה ובאתר לא אומרים שום מידע רציתי לשאול אם מישהו יכול לתת לי עודמידע לגבי זה ? 2) אין לי הרבה בחירה במנילה אבל אני חושב שיש לי קב"א גבוה בגלל שקיבלתי זימון לגמא אז למה יש לי כל כך קצת בחריה ? אני מודה על ההקשבה ועל מי שענה

אפשר לשאול משהו

אני קצת מפחדת וזה משגע אותי... יש לי קב"א 54 דפ"ר 70 וסימול עברית 9 אמממ ואני יודעת שבעיקרון אמור להיות לי מתאם קצונה 2 לא..? בקיצור במנילה לא היה לי קצונה ייעודית (אני לא רוצה בכלל אבל ככה אמרתי שאני אדע אם אני מתאימה לקצונה) בקיצור אני רוצה לדעת למה.. זה מוזר לי.. =/

כן שאולי זה אומר

שאני לא מתאימה לקצונה בכלל.. זה מה שאני רוצה לדעת.. אם לפי קב"א ודפ"ר ניתן להסיק מתאם קצונה... או שאני לא מתאימה לקצונה..

eitanp2

New member
מממ

לפי הנתונים שלך את כן מתאימה אז או שהם לא נכונים או שכנראה לא מחייב לקבל את זה אפילו אם יש לך אפשרות לצאת לקצונה

נראה לי שזה די בטוח..

כי בת דודה שלי ביררה לי ואמרה לי שיש לי קב"א 54 דפ"ר 70 ובמנילה היה לי מאבחנת פסיכוטכנית אז את סימול העברית 9 הסקתי לבד... אבל זה תואם את מה שהיא אמרה לי... אם אין מה להלחץ אז מצוין..!
תודה =]

eitanp2

New member
בבקשה

ואמרתי שכנראה שלא שולחים את זה לכל אחד אבל אם זה הנתונים שיש לך אז 100% זה מתאים לקצונה ( לפחות מתאם 1 ) אולי הם שולחים את זה רק למי שיש מתאם 2 ?! בכל מקרה לא נראה לי שאת צריכה לחשוש שבוע טוב איתן

alones20

New member
אל תהיה לחוץ מהקב"א

יש אנשים שהקב"א שלהם הייתה פחות מ-50, והם נהיו רמטכ"לים ושרי ביטחון, הכל תלוי ברצון ובמטיבציה שלך

PinkyRaSta

New member
חח תכלס. כמו שיש אנשים שנהיו ../images/Emo210.gif

שרי חינוך בלי בגרות! הכול אפשרי חברל'ך

yakir goaron

New member
שאלה 1

מישהו יודע מידע על מה שהזכרתי בשאלה הראשונה אם כן שיפרסם פו בבקשה

למעלה