שאלה בקשר למכס

ls dm thc

New member
שאלה בקשר למכס

אהלן לקוחה קנתה ממני 2 פריטים וביקשה שלא אשים לה קופסא אלא ישירות במעטפה. השאלה שלי האם אני יכול לעשות משהו מהצד שלי שהיא לא תשלם מכס(שמעתי מכן לא פעם על טופס ירוק או משהו כזה?) כמו כן אם היא לא רוצה שיחשבו שזה קנוי אז איך אני יכול לשים לה קופון מתנה? מודה לכם על העזרה אתם תותחים רואי

ברח לי... לכל מדינה חוקי מכס שונים

ויכול להיות שבכלל אין עליה הגבלות. האם היא ביקשה ממך לעשות את זה או שקפצת למסקנה הזו רק בגלל שהיא ביקשה לשים במעטפה?

ls dm thc

New member
זה מה שהיא כתבה

Hi I don't need a gift box, can you put these in a flat envelop, I do not want the customs to have me pay for additional taxes thanks your creations look wonderful Nathalie"

shefaor

New member
היי

היי רואי, קודם כל, אני מקווה שהתכשיט לא יפגע בדרך ללא קופסא. שנית, אם הלקוחה מארה"ב אז עד 200$ היא לא חייבת במכס. אתה לא חייב לצרף חשבונית פייפאל אם היא רוצה לשלוח את החבילה כמתנה. יש לה את החשבונית בחשבון ממנו היא שילמה לך. את הקופון אתה יכול לשלוח לה כהודעה, לא חייב לצרף פרטי קופון לחבילה עצמה. יש דבר כזה מדבקה ירוקה שאפשר לקבל בדואר (מדבקה להצהרת מכס, אפשר בעקרון להצהיר כמתנה גם) אני משתמשת בזה למשלוחים לאירופה כי שם תקרת המכס נמוכה בהרבה מזו המותרת בארה"ב. בכל מקרה אתה צריך לכתוב על המדבקה את ערך התכולה, אז אם היא לא רוצה סממן לסכום קנייה, אין טעם לשים אותה (את המדבקה)

shefaor

New member
טוב,

על פניו זה נראה שהיא לא רוצה את זה כמתנה , אלא היא פשוט לא רוצה לשלם מכס. מאיפה היא?

shefaor

New member
או. קיי

אני שולחת מלא לצרפת, אם היא לא רוצה את זה כמתנה אז תגיד לה שאין בעייה לשלוח את התכשיט בתוך קופסת מתנה, זה גם מגן עליו. בקש מהדואר את המדבקה הירוקה, סמן x במשבצת של gift בתכולה כתוב accessories כמות - 2 ערך - מה שאתה רוצה עד 25 - 30 יורו.

ls dm thc

New member
שמתי את התכשיטים שלה

בנוסף למעטפה מפוצפצת עוד פצפץ לכל תכשיט היא פשוט ביקשה בלי קופסא ואני לא רוצה שהיא תתעצבן ששמתי קופסא תודה רבה על העזרה זה מה שאני יעשה תודה לך

ls dm thc

New member
היא מצרפת

אז לא הבנתי היא לא רוצה את זה כמתנה אז לשים מדבקה ירוקה ולסמן ערך דולרי נמוך? מאיזה עלות לוקחים מכס בצרפת?

shefaor

New member
אם זה

באמת בשבילה, ההצהרה על זה כמתנה זה רק בשביל המכס, זה לא אומר שזה באמת מתנה. פשוט יש על המדבקה כמה אפשרויות לסמן. לא סגורה על המכס לגבי צרפת אבל אני תמיד מצהירה עד גג 25 - 30 יורו. אל תפחד שהיא תתעצבן, נהפוך הוא - עשה הכל בתאום איתה והיא תעריך גם את היחס ושיתוף הפעולה.

למעלה