שאלה בקשר למיסי... מישהו יודע מי מרפרפ איתה ב ONE MINUTE MAN ? (ראפר וראפרית) תודה מראש ליל די
L LIL` D New member 16/8/01 #1 שאלה בקשר למיסי... מישהו יודע מי מרפרפ איתה ב ONE MINUTE MAN ? (ראפר וראפרית) תודה מראש ליל די
N Ninel aka Pink Ducky New member 16/8/01 #2 אה... הבחורה אני לא יודעת איך קוראים לה...א בל הבחור... לודקריס נלה
B BiG^*^DaNiEl New member 17/8/01 #4 תשובות מראפרפת לה כמובן מיסי אליוט, ויש שתי גרסאות לשיר הזה שתיהן ט-עימות אחת עם לודקריס ואחת עם ג´י זי, אני אישית יותר אהבתי את ג´י זי... להתחשגזזז דניאל
תשובות מראפרפת לה כמובן מיסי אליוט, ויש שתי גרסאות לשיר הזה שתיהן ט-עימות אחת עם לודקריס ואחת עם ג´י זי, אני אישית יותר אהבתי את ג´י זי... להתחשגזזז דניאל
Z zeus. New member 17/8/01 #5 דניאל אני מצדייייייה לך צדק בתשובתך כבוד גדול עלייך אני מצדייייייייייה לך יש לי את הדיסק של מיסי ויש את שתי הגירסאות ואני מת על הגירסה עם ג´יי הובה ג´יגה זי אני לא ממש אהבתי את הגירסה עם לודקריס אני לא ממש אוהב איך שהוא שר יש לו משהו בעייתי לא יודע מה בדיוק
דניאל אני מצדייייייה לך צדק בתשובתך כבוד גדול עלייך אני מצדייייייייייה לך יש לי את הדיסק של מיסי ויש את שתי הגירסאות ואני מת על הגירסה עם ג´יי הובה ג´יגה זי אני לא ממש אהבתי את הגירסה עם לודקריס אני לא ממש אוהב איך שהוא שר יש לו משהו בעייתי לא יודע מה בדיוק
B BiG^*^DaNiEl New member 17/8/01 #6 כן מה לעשות ג´י זי ראפר ענק ../images/Emo45.gif באמת בטופ 10 שיש לדעתי
K ken kaniff New member 17/8/01 #8 הראפרית היא טרינה שמופיעה גם בדיסקים של EVE, סילק דה שוקר, ועוד. ליאור
Z zeus. New member 17/8/01 #9 silk הוא גאון הוא מליק פשוט מלייייק ken kaniff מה אתה אומר על silk גאון או מה? הא אחי? שמע אני לא יודע מה אתה חושב אבל אני מת עליו הוא מליק,מליק מהגדולים
silk הוא גאון הוא מליק פשוט מלייייק ken kaniff מה אתה אומר על silk גאון או מה? הא אחי? שמע אני לא יודע מה אתה חושב אבל אני מת עליו הוא מליק,מליק מהגדולים