שאלה בקשר למייקל

KING OF POP

New member
שאלה בקשר למייקל

נכון אמרו בתשקורת שמייקל שילם לאבא של אחד הילדים שהוא כביכול אנס אז למה באמת הוא שילם לאבא?? (אל תדאגו אני לצד מייקל)

eranmc

New member
מיק עשה בשכל

הוא ידע שאם הפרשה תמשך ויגררו אותה הוא סתם יפסיד. הוא העדיף לצאת גבר ולהגן על עצמו כמו ביל קלינטון.

לי כהן

New member
זו לא התשובה הנכונה!!

הסיבה שציינת לא ממש יכולה לשכנע את המעריצים שלו או סתם אנשים. הסיבה האמיתית היא כזו: בראיון שלו לברברה וולטרס לפני בערך 6-7 שנים הוא אמר שהוא הסתגר בחדרו עם העורך דין שלו,הוא היה מדוכדך אבל היה נחוש לטהר את שמו. הוא שאל מפורשות את העורך דין שלו אם הוא יכול להבטיח לו במאת האחוזים ..אני מדגיש...במאת האחוזים ....שהצדק ייצא לאור.(ז"א,שיווכח לכל העולם,שהוא לא עשה את זה )..במידה והם הולכים לכל התהליך הזה של בית משפט וכו´... עורך הדין הסתכל עליו,ואמר לו שאין לו אפשרות לאמר לו במאת האחוזים שהצדק ייצא לאור. אז ברגע שמייקל הבין שבבית המשפט לא תמיד יוצאת האמת--הוא העדיף לשלם. זו הסיבה.

רונני2001

New member
../images/Emo13.gif))))

לא ברברה וולטרס... זו היתה דיאן סוייר... מה שכתבת זה ציטוט מדויק של מה שמייקל אמר...

slish

New member
נכון זה מדיאן סוייר!

ואם הוא היה הולך למישפט... זה היה מילה של ילד כנגד מילה שלו... (בואו נראה למי נותים להאמין......)

eranmc

New member
נו זה גם חלק

הוא ידע שאם יש סיכוים לא ב 100% הוא יפסיד. והיה את הכתבה הזאת במעריב עם תמנהו גדולה לפני המון שנים.

רונני2001

New member
אם אתה כ"כ דתי, למה אתה רואה רק ביש

אם אתה כ"כ דתי, למה אתה רואה רק בישראל??? כל הביטויים שלך הם מ"רק בישראל"... היא משודרת בשבת, והרי אחרי שטחנת לנו את המוח לגבי חזרה בתשובה... הייתי בטוח שאתה כזה... מה, אתה לא???!? http://www.MJ.up.co.il

KING OF POP

New member
אני רואה שידורים חוזרים

היה פעם בימי שלישי בלילה אז ראיתי זה יותר טוב מכל סרטי הפרונו

KING OF POP

New member
מן התשקורת

רק שדעתי לך שאת המילה "תשקורת" המציא הרב אמנון יצחק לפני כמה שנים הייתי בהופעה שלו. תשקורת = כל שקר שמוציאה התקשורת לגבי מישהו/משהו מסוים בכדי לצור גל של הסתה.

למעלה