שאלה בקשר למח"ש.

תחקור אותם בעצמך! : )

ב"ה תלמד לאלתר, לעבוד כמו שצריך לבד. שיראו אותך הם יחצו מדרכה לבד - תלמד להשתית "אימה" ו"פחד" על העבריינים האמיתיים. ובו זמנית תלמד לכבד ולעזור לאוכלוסיה הרגילה. הפרדה קשה - אך אפשרית. עבריין שמתחצף חוטף בלי לחשוב פעמים סטירת לחי ישר לפנים - ושיקפוץ. בשניה שתתן לרכב עליך - יעשו זאת. תדבר אליהם בכבוד - אך אחד שחושב להתפלסף ולהרים את האף, תן לו זאפטה ותחנך אותו על המקום. היה ערבי שעצרנו בכביש 44, שנהג על GMC שכולה מקדימה מפוצצת. על הנהג! "רכבה" רוסיה חצי ערומה - והכל במהלך נסיעה. עצרנו אותו - הוא ירד וישר פתח את הפה "מאיפה אתם? חכו מה אעשה לכם". וכשבאתי לעברו הוא דחף אותי. חברי לצוות (גבוה ממני, חזק ממני ומגושם ממני) הגיע למקום ודיברנו במבטים - סימנתי לו עם העיניים והערבי חטף כזו סטירת לחי שהוא שכח איך קוראים לו. ושלושת הרוסיות שהיו אצלו באוטו נלקחו למשטרת ההגירה על היותן שב"חיות (זונות) ברכב היה סמים. הוא חשב שיהיה חכם? תהיה חכם יותר. לא יודע למה - אבל יש טביעת עין על הבן-אדם עוד בטרם הוא יורד מהרכב. אנחנו "מריחים" אותם ופועלים בהתאם. שבוע טוב ואינשאללה שקט.

אבו שפם

New member
מח"ש???? מי יכול להסביר לי

מה זה מח"ש ולמה משתמשים בזה??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בשביל שארועי עמונה לא יחזרו על עצמם

ב"ה מח"ש חייב להשאר - אך מח"ש לא עושה את עבודתו נאמנה. בעוד שאמש גנב טרקטור נורה - ואת זה מח"ש חוקרים. את ארועי עמונה - ואת כל השוטרים שהבאו להפגנות הימין (חסימות הכבישים הגדולות) היו ללא תגים בניגוד לחוק. שוטר הוא משרת את החוק ולא מעליו - אי לכך מח"ש חייב להשאר אל תילו - אך להתרכז בארועי אמת ולא בארועי סרק. שבת שלום.

שירןן21

New member
איציק אתה יודע.. אתה ממש ממש

בנאדם בעייתי.. אנחנו צריכים להיפגש מתישהו , ואגב עמונה , מח"ש צריך להיות גם בכדי לזכות את השוטרים שאזרחים וממש היה קשה לי לכתוב אזרחים ולא מילה אחרת , השמיצו שוטרים אבות לילדים , שאותם אזרחים חזירים התלוננו שהרימו לבנות שלהם חצאיות , עשו בהן מעשה סדום , הפשיטו אותם והטרידו אותן מינית.. אז לכל מטבע יש שני צדדים.. צד אחד תמיד יהיה יותר מסרייח.. ולמזלנו זה לא צד המשטרה.. שבת שלום.

אני יודע שאני בעייתי : )

ב"ה ובו זמנית - מח"ש צריכה לכסח את הצורה לאנשים כמו "ניסו שחם" - שהתבטא בצורה הכי גועלית שיש, אך מה איתו? קיבל קנס - שלילת משכורת של שבוע! ולאחר מכן קיבל קידום.... תעשי לי טובה, לכל מטבע יש שני צדדים - את צודקת - אך במקרה הזה הצד של המגורשים הוא חזק יותר מכל דבר אחר. להביא סוסים, ניסואים שחמים, שוטרים בלי תגים וכו' - זה צד שבו המשטרה האמונה על אכיפת החוק עוברת על החוק ברגל גסה.

שירןן21

New member
שוב פעם ניסו שחם..?

איזה קידום הוא קיבל בדיוק..? המגורשים.. איציק אל תגרור אותי לוויכוח הזה.. שוטרים שהורידו תגים עברו על החוק שיענשו.. למה היה צריך סוסים? דווקא השבוע ראיתי אצל ידיד שלי יס"מ ש"י סרטונים שצילמו.. זרקו עליהם מזרונים בוערים איציק! , גידרו את הגדרות של הגגות בגדרות תיל! זרקו ביצים , בלוקים , ארונות , ברזלים וכל מה שבא ליד.. אני אנסה להביא קישור לכל זה אני לא בטוחה שאני אצליח.. השימוש בסוסים היה מחייב אם זה היה תלוי בי אז עוד אמצעים היו פועלים .. בו לא נרחיב את הוויכוח הכל כך ישן והנדוש הזה.. אולי במשטרה היו מספר עשבים טועים , מבין ציבור ה"מגורשים" או איך שלא תקרא להם היו המון המון ה-מ-ו-ן פורעי חוק ועבריינים לשמם! אני מנסה שלא להתבטא ביותר גסות.. בוא נגמור את הדיון פה .

שירןן21

New member
והר מרצה לעבריינות ולבריונות כלפי

אנשים בטחון ואזרחים (חסימת צירים, זריקת ננג'ות על בכביש 1 ים - ת"א ) גם יחד , ובסוף מחזק את ידהם ואומר להם אתם נלחמים על הבית וזאת מצווה.. שיהיה..

הזריקת נינג'ות - פרובוקציה!!!

ב"ה נתפסו שני אזרחים - והם "שוחררו" מחוסר ראיות - ממתי המשטרה תופסת מישהו בעוון כ"כ חמור - ומשחררת "מחוסר ראיות"? זה פרובוקציה - וכבר כתבו על זה גם בעיתונות הגדולה (ידיעות/מעריב). וכן, מלחמה על הבית הכל מותר. חד וחלק. ואם יבוא איש ביטחון לגרש אותי מהבית - אנהג אותו דבר ואולי גם חמור מזה. לתת את הקרקע לאוייב?! הווריד אצלי במצח מתחיל להתנפח - כדאי שאעצור פה ולא אמשיך כי זה יגרר לקיצוניות שאח"כ אצטער עליה.

שירןן21

New member
ושוב אתה גורר איתי לוויכוח סתמי..

אם מתפוצץ לך הווריד תנוח ושתה מים , הנינג'ות היו גם היו , רכבים התפנצ'רו ונפגעו ושוטרים "תפסו" נינג'ות לא יודעת אם מישהו נתפס אבל אם מישהו נתפס ושוחרר לא חסרות סיבות אל תיתמם לי עכשיו ותגיד לי ממתי מי שנתפס שוחרר.. יכול להיות מלא סיבות , נינג'ות היו גם באזור גוש קטיף ועמונה , עכשיו גם תגיד לי פרובוקציה לא..? זה לא להגן על הבית ולא כלום! רב עבריין שמורה להרים יד על אנשי כוחות בטחון של מדינת ישראל עם סמל מדינת ישראל , נותן אישורי דת מפגרים להבעיר מזרונים , לזרוק מקררים , כיסאות שולחנות , להכין ילדים בני 17!!! למלחמה (מילים שפורסו אפילו בטלוויזיה מפי רבנים) שוטרים שבאו לבצע את העבודה שלהם , לבצע ולאכוף חוק שנחקק בכנסת ישראל , שעבר אין ספור ערעורים ובית המשפט הגובה לצד של מדינת ישראל קבע שיש לפנות את האזור ללא שום תנאי אחר , כוחות של חיילים סדירים הפרחים שלנו , השוטרים שלך שאתה מתנדב איתם ומסייע להם בעבודות ומסימות המשטרה האחרות נפגעו מאזרחים אחרים וכל זה כי איזה רב עבריין אמר להם!!! החוק הוא בכנסת אנחנו מדינה דמוקרטית ומה שנחקק בצורה חוקית זה מה שיהיה ולא מה שאיזה עבריין ירעיל בראשם של אחרים , תתבייש לך על הדיבור הזה , אני ממש לא רוצה לחשוב אם יפנו אותך מהבית ולא משנה מאיזה סיבה אם זה הוצל"פ או חוק פינוי אתה תתנהג כי אם אתה תתנהג ככה כל הערכה שעוד הייתה לי אליך תעלם . קל לך להגיד פרובוקציות , השוטרים היו בלי תגים , השוטרים אמרו שהמתנחילם חראות , השוטרים אמרו שהם יפוצצו אותנו, בשטח מה שהיה זה הפקרות של אזרחים פורעי חוק שיקבלו גב מאותם רבנים שאני עד לא מזמן עוד הערכתי , בושה וחרפה מה שהיה שם בהתנתקות וגם בעמונה , אולי כדאי שמישהו באמת כבר יגיד זה , 80% מהאלימות שהייתה שם באשמת אותם רבנים צדיקים וכל מה שתרצה.. בטלוויזיה הראו תמונות של שבועות לפני פינוי עמונה , הראו ברזלים שאספו , אבנים , קרשים , כל מיני תערובות של מים בוץ ביצים והשד יודע מה , פשוט גועל נפש.. ועוד משהו שניראה לי לפחות מאוד מטומטם.. באותו יום בפינו בעמונה הגישו ערעור לבג"ץ , השופט בבגץ שאל את מגישי הערעור היה ובית המשפט יקבל את הערעור שלכם אתם מצפים שמשטרת ישראל צבא הגנה לישראל ושאר כוחות הבטחון ייסגו לאחור ולא יבצעו את הפקודה? התשובה שיקבל השופט היא חיובית הרי זה ברור מאליו שאם בג"ץ יענה לעתירה הפינוי לא יתבצע.. ואז שאל השופט ומה יהיה אם בימה"ש לא יקבל את הערעור ויורה על המשך הפינוי? התשובה שהוא קיבל הייתה חד משמעית - לא נתפנה מרצון שיקחו אותנו בכוח , לא נוותר על הבית. מצד אחד לא שמים ז** על בד"ץ ועל החוק במדינה מצד שני הם באים לערעור בבג"ץ , לי לעמותך ווריד לא מתפוצץ כי לי האמת כואבת פחות.. אבל אני דיי עייפה.. אז שיהיה לך לילה טוב תחשוב על מה שאמרתי לך , אז מה אם אתה דתי ובעד דעות המתנחלים הם עשו טעות ובגלל זה רוב הציבור אני לא רוצה להגיד עוין אותם אבל לא אוהד אותם בכלל.. בכל מקרה אולי לגבי הדעות האישיות שלי אולי אתה בטוח חושב שאני מאלה שתומכים בהתנתקות ומאלו שרצו שזה כבר יקרה.. תתפלא אני ממש לא , בגלל זה אני חושבת שאני מאוד אוייקטיבית לנושא , מה גם ששמעתי עדויות משוטרים חברים טובים שלי שלהם אין שום אינטרס לשקר.. אתה יודע השוטר הקטן רק עושה את העבודה שלו אין לו אינטרס ולא אחד קטן לשנות עובדות.. שמעתי גם הרבה מתנחלים ותתפלא יש לי גם כאלו.. והיום בשיחות שלי איתם חלק מהם כבר מודים שהתנהגו כמו בהמות, רובם ככולם היו מאוד רוצים להתנצל בפני השוטרים שהם העליבו , וסתם לידיעה מהחברים המתנחלים שלי אף אחד לא תקף שוטרים למרות שקיבלו היתר מהרב, יש דברים שגם אם רב אומרים יש לך שיקול דעת , וכניראה שבהמה כמו בהמה הולכת אחרי שאר ההעדר, אבל תמיד יהיו את הבודדות שיעשו את מה שנכון לגביהן.. אני מקווה שאתה נרגעת קצת , תחשוב על מה שאני אומרת לך ותזכור ששום דבר לא אישי נגדך אני סך הכל מראה לך גם את הצד השני של המטבע.

שירן,

ב"ה בוויכוח אידיאולוגי - כל צד מאמין בצדקת דרכו ולא משנה כמה שתדברי "בהגיון" (ודיברת בהגיון רב - אין אפס), הצד שמנגד יראה כמה "שטויות" אמרו לו. כשאני מתנתק שני רגשית מכל הפינוי ומגרוש החברים שלי את צודקת. אני לא הלכתי לשכב על כבישים - ולא לחסום - עשיתי את המחאה שלי בשקט. בתקופת ההתנתקות השבתתי עם החברים שלי את הבסיס הפעלה - חודש + לא היו סיורים. לאחר סיום הגרוש - חזרנו לפעול. באמונה לוהטת של אדיאלוגיה - כל צד צודק וכל צד חכם. כיום, שהגרוש כבר נעשה - זה לא משנה מה היה ואיך - המטרה למנוע את הגרוש הבא. ולכן, אין טעם לדון בעבר, יש להתרכז בעתיד. מסכים עם מה שכתבת - על הטרוף. אך בו זמנית היה טרוף גם בצד השני. עם אחד אנחנו - וכדאי שנשכח ממה שהיה אחרת... אני אישית חייב לשכוח, כי תקופה די ארוכה לא הייתי מסוגל לעצור טרמפים לחיילים. יותר מזה, היה לי פעם ויכוח באמצע נסיעה עם 2 חיילות ו-2 חיילים ליד תל השומר במהלך טרמפ שנתתי להם, על כל הגרוש, אחד החיילים אמר שם בשמץ של גאווה שהוא פינה. אמרתי לו 'אם הייתי יודע לפני לא היית נכנס אלי לאוטו'. עוד מעט יום כיפור, ואם אלוהים יודע לסלוח לנו - גם אנחנו צריכים לדעת לסלוח לאחרים... אך בו זמנית, חובה עלינו לזכור את הגרוש, את כל המשפחות שעדיין חייות בחראוילות בניצן. הורים שהתגרשו וכו' וכו' וכו' - לכן, לסלוח לכוחות הביטחון חייבים - לדרג המדיני שהחליט על הגרוש ממש לא...

שירןן21

New member
אוקי כאדם פרטי אלו זכויותיך

אעצם זה שלא התנדבת זה סוג של מחאה , אז הייתה פחות ניידת בחוץ, פחות סיכויים שיתפסו פורצים באזוריך ופחות תחושת בטחון לאזרחים , אז לא לקחת חייל טרמפ , אז הוא יגיע עוד שעתיים הביתה , יש סיכוי גם שיותר , אותו חייל לא אשם שהוטל על צה"ל או על המשטרה לפנות ולאכוף את אותו חוק , אבל ה"עונש" הקולקטיבי שעשית זאת מחאה שמקובלת עליי בכל אופן מאשר "המאבק" שעשו.. בקשר לסליחה לכוחות הבטחון אני קצת חולקת ואתה יודע למה.. אבל לא נחפור בעבר.. העיקר שהכל עבר , ומקווה שיהיה יותר טוב בעתיד.

lior 30 rg

New member
מעניין איציק...

לך אין שום בעיה לשבור את הראש לשב"ח שהתחצף אליך, אבל אם יעשו זאת למישהו ממגזר המתנחלים עקב אותם נסיבות בדיוק זה איום ונורא. לי מריח כסתם גזענות זולה

שב"ח שהתחצף?!

ב"ה אני בחיים לא הרמתי יד על שב"ח שהתחצף. דפקתי אזיק לראש לשבל"ר שדפק לי אגרוף לתוך הבטן. והמזל שלו שהייתי עם אזיק ביד, ולא עם פנס.... אני לעולם לא ארים את הקול שלי או ארים יד על חוצפן, אענה לו אולי בציניות, או אגיד לו 'כעת שתוק'. אבל בן-אדם שירים עלי יד, את הצורה אקרע לו. ואת זה אני אומר לך חד משמעית... "את מכבדי אכבד, ומבזי יקולו".

lior 30 rg

New member
ניגש למשרדי מחש הקרובים למקום

מגוריו ומגיש תלונה. לשוטר מותר לגבות תלונה כנגד איש משטרה אחר אולם מבחינה פלילית אסור למשטרה לטפל בה והתלונה מועברת למח"ש להמשך חקירה. שוטר יכול לסרב לקבל תלונה כנגד אשוטר אחר אם הוא סבור שעצם גביית ההודעה על ידו הנה ניגוד אינטרסים- דוגמא: גביית הודעה כנגד שוטר אשר נמצא עמו ביחסי חברות. מת"פ לא מטפלים בפרוצודורת העמדה לדין אל אף שרובן המוחלט של העבירות אשר בגינן מוגשים כ"א שייכם אליהם. מי שמגיש כתבי אישום הם או הפרקליטות או מח"ש עצמה.

למעלה