שאלה בקשר למח"ש.

tarivs

New member
שאלה בקשר למח"ש.

איך אדם מגיש תלונה נגד שוטר במח"ש? האם הוא חייב לנסוע עד ירושלים בשביל זה? או שהוא יכול לגשת גם לתחנת משטרה באיזור שלו. עוד שאלה: כמה זמן מרגע הגשת תלונה, מח"ש פונה לאותו שוטר? תודה מראש.

אתה לא מתלונן במח"ש...

ב"ה שוטר תקף אותך? הרביץ לך לדעתך סתם? גש לתחנת משטרה הקרובה לביתך - תביא ת.ז. שלך - ותגיש תלונה רגילה על "תקיפה". תן פרטים של עדי ראייה עם יש - וכו'. המשטרה במידה ותמצא לנכון שיש "אמת" בדבריך, ו"עילה" להעמדת השוטר לדין. היא תפנה את התלונה למחלקה לחקירות שוטרים. כמה זמן זה יכול לקחת? - תלוי בעומס וכו'.

tarivs

New member
הכוונה שלי היא:

האם אזרח יכול להתלונן ישירות למח"ש,ואם כן אז האם רק בירושלים הם נמצאים.

760

New member
הכתובות של שלוחות מח"ש

להלן פירוט שלוחות מח"ש ברחבי הארץ: הנהלת מח"ש ושלוחת ירושלים רח' הרטום 8, הר חוצבים, ירושלים. ת.ד. 45208 ירושלים 91450 02-5412401 02-5412458 02-5412465 02-5412469 [email protected] שלוחת מרכז תל - אביב רח' השלושה 2 ת"א בנין מוסקוביץ 03-6899854 03-6899869 שלוחת מרכז נתניה רח' ברקת 3 נתניה 09-8600237-8 09-8600239 שלוחת צפון חיפה רח' חסן שוקרי 13 חיפה 04-8628086 04-8672083 שלוחת צפון נצרת רח' המלוכה 6 נצרת 04-6478106-7 04-6464239 שלוחת צפון טבריה בנין "לב הגליל", טבריה (קומה 3) 04-6726270 04-6726273 שלוחת דרום רחובות רח' עזרא 3 רחובות 08-9493317 08-9493314 שלוחת דרום אשקלון קניון גירון 08-6713425-6 08-6713427 שלוחת דרום באר - שבע קרית הממשלה רח' התקווה 4 08-6264530 08-6264531

שירןן21

New member
תלוי באיזה מקרים

אם מדובר במקרה שאתה מתלונן על שוטר שנהג באלימות או השתמש בכוח לא סביר לטענתך , אתה יכול לפנות או ישירות למח"ש או לגשת לתלונות הציבור במחוז שלך . אם מדובר בשוטר שמציק, מרעיש , מכעיס, מקניט , לוקח שוחד, או לא יודעת מה אתה פונה ללשכת תלונות הציבור , הם ימנו קצין בודק במידה ותישמע להם אמין , אחרי הקצין בודק יסיקו מסכנות לגבי אותו שוטר ואותם מקרים ואם יראו לנכון לפתוח בהליך פלילי יעבירו את התיק למח"ש , אם יחליטו שלא אז לא.. רק לידע כללי , שוטר שקיבל 3 פעמים (כמעט בטוחה שזה 3) קצין בודק וגם אם יצא זכאי הוא יעוכב בדרגה עד ל חצי שנה , לא פאייר אבל זה כניראה למען הסר ספק.. חוויתי על בשרי.. לילה טוב

את חווית מח"ש?!

ב"ה את נראת טיפוס שמצעקה פוחדת... - שאת תגיעי למצב של מח"ש? : ) נשמע מעניין....

i need money

New member
אני היה לי גם זה וגם זה בגלל איזה ע

ערבי מלוכלך שקרן הכל עדות שקר.... הוא הכפיש אתשמי

עם ערבים זה הכי פשוט :)

ב"ה לפני שלוש שנים כמעט, היה לנו מרדף אחרי גנב רכב. הסיפור היה כזה: תושב בת-ים, המחלק לחם, שם את רכבו מסוג פורד טרנזיט כשהיא מלאה בלחם, בשעה 03:30 ליד ביתו, ועלה רגע להכין כוס קפה. כשירד הוא רואה את רכבו נוסע לו מול העיניים. האדם הוציא את הפלא' התקשר למוקד 100 ובדרך "נס" (אין לי הסבר אחר לזה) הייתה ניידת בקצה הרחוב, הניידת התחילה במעקב סמוי אחרי הרכב שיצא מבת-ים, עלה על כביש 44 והתחיל לנוע לכיון רמלה. הניידת מדווחת כל הזמן על המיקום ונוסעת בשקט בלי כחולים אחרי הרכב. (בניידת היו שוטר - ושוטרת צעירה בת 19 לא חמושה) בצ. כפר חב"ד פנה הרכב שמאלה מבית-דגן ונכנס לכפר. הניידת העוקבת מדווחת בקשר "ניידות צמצמו לחב"ד הוא נכנס לישוב". אני שהייתי עם צוות מג"ב מגיב "דגל... בחב"ד - שדר מיקום" הניידת אמרה את הכיוון נסיעה, ובכפר חב"ד אנחנו "אדוני השטח" מכירים כל סימטה וכל סדק בכביש. גרמנו למנוולים להגיע לחור - חסימה מקדימה שלנו, מאחורה של הניידת ויש לנו בינגו, רכב ו-2 שבל"רים. כשאזקתי את אחד מהם (הנהג) הוא הביא לי אגרוף לבטן - וחטף אזיק לראש שגרם לו לדם. בתחנת בת-ים לשם לקחנו אותם, הוא אמר "אני רוצה להתלונן עליך" - נכנסו לחוקר - והוא אמר: "הוא הרביץ לי הנה הדם" והצביע על הראש. באותו רגע, לקחתי טופס ומילאתי לו על תקיפת שוטר. (היו מספיק עדים לתקרית כך שזה לא בעיה) כשהוא הבין את הרמז - הוא ירד מהתלונה. ערבי שלא עשית לו כלום - והוא באמת מנוול - קח מזכר - הם לא יודעים מה זה מזכר, ומה זה דו"ח פעולה ולא כלום. דפוק לו יענו תלונה על "נסיון סחיטה" או מה שזה לא יהיה - תדאג תמיד שאתה ממלא התלונה יש "קופי" (העתק) - הוא יבין מהר מאוד את המסר וירד ממך.. שהוא הולך קרע את הדף שים בפח. הם יודעים לאיים על המתנדבים - ובטוחים שיש להם גב. מספיק שתשחק אותה יותר תקיף מהם - והם מתקפלים כמו נייר. עם מנוולים - תהיה מנוול גם.

תמונות מהאירוע - 1

ב"ה בתמונה במדי מג"ב - מ. הנאו שהיה נהג הג'יפ - השוטר שמסתכל למצלמה - החל את המרדף אחרי הגנבים.

תמונה 2

ב"ה נהג הרכב אחרי שהביא לי אגרוף וחטף 'פנס' לפנים. נשמר על ידי ד. גלבשטיין (עם הפנים למצלמה) ומתוחקר ע"י מ. הנאו (שדורש בשלומו)

תמונה 3

ב"ה כ-10 ניידות הגיעו למקום לאחר שתפסנו את המנוולים - זירת האירוע - ניידות, אזרחים, קצינים וכו'.

תמונה 4 וזהו...

ב"ה "לעולם לא ארים יד על שוטר - ובדגש לא על מתנדב מג"ב"... שיננו לו את זה כל הדרך - לדעתי? המסר נקלט.

שירןן21

New member
משטרת מרחב איילון ../images/Emo13.gif

השוטר סיור שם זה שחר אם אני לא טועה.. והקצין הוא רונן מלאכי..

לא יודע לא מכיר :)

ב"ה חוץ מזה שלחצו יד לצוות אמרו יפה תודה רבה - הכינו לנו קפה בתחנת בת-ים. לא מכיר אותם אישית. אבל מי יודע? בדקה אפשר להגיע לאירוע ולהתקל בהם שוב : )

i need money

New member
אצלי זה היה במקום שהאוכלוסיה המקומי

זה ערבים ופה אין דבר כזה פח"ע זה במזרח ירושלים בעיר העתיקה אז חבל על הזמן החוקרים מאמינים להם....

למעלה