שאלה בקשר למחר

שאלה בקשר למחר

ולא לאהרוד אותי שלא שירשרתי זה לא נותן לי להגיב משום מה בקיצר אולי שהמיפגש יסתיים נלך לדיזינגוף? זה אוטובוס אחד ושם ניראה את הסרט כי זה לא מציג בעזריאלי מה אתן אומרת? כי משם יש לכולם אוטובוס חזרה ומהסינימה סיטי כמה שהייתי מעדיפה לראות שם אין לי אוטובוס חזרה הביתה אז מה אתן אומרות?

OB4ever

New member
אני ממש בעד

אני מעדיפה את דיזינגו על עזריאלי ואני רוצה לראות אתכן מחר את הסרט לא סתם להיפגש....

הפגישה

עצמה ניראה לי כבר בטוח תערך באזריעלי כי כבר קבענו ולשנות יום לפני זה לא במקום כי אולי יש כאלה שלא יכנסו שוב עד מחר אבל אפשר אחרי ללכת לא? לא כל כך מאוחר אבל לסרט של 6 ככה ואז אז 10 כבר כולם יהיו בדרך הביתה כי להיסתןבב בתל אביב בדיזינגוף אחרי 11 בלילה זה לא סימפטי במיוחד מניסיון לא נחמד...

•aniviel•

New member
רעיון גרוע, הורס הכל!

המפגש הוא ב16:30, אם תלכו לסרט בדיזינגוף שזה ב18:00, אז אנחנו סתם באות למפגש של חצי שעה?!! עד שכבר ארגנו את זה?! למה להרוס?!! תלכו פעם אחרת לסרט או שתלכו יותר מאוחר

פרפר15

New member
בננות בסוף אני לא יוכל לבוא למפגש

כי אין לי איך ללכת ולחזור

מאיפה את? אם מאזור פתח תקווה

אז אפשר לסדר משהו אני מראש העין אז אפשר להיפגש אפשהו

חחח את רצינית? בת כמה?

את בבגין? יא אז אפשר להיפגש על 17 ומשם לרכבת ולחזור או ברכבת או שאם נלך לסרט אז אפשר באוטובוס אל תידאגי אני מכירה את תל אביב

NiKi†a

New member
../images/Emo10.gif

יש מצב שאולי תדחו את המפגש? כי אני ממש רוצה לבוא...אוף.טוב אני אשתוק ואפסיק לקלקל לכן

•aniviel•

New member
אני וענת בכל מקרה הולכות

לסינמה סיטי כי כבר יש לנו כרטיסים.. חוץ מזה שאני כבר ראיתי את הסרט בדיזינגוף ואני בעד לגוון לפחות בבתי הקולנוע

למעלה