שאלה בקשר למאדן כתוב בדפט' צ'ארט LS ו- 3DRB מה זה אומר? תודה מראש
T tragula New member 20/10/05 #2 תשובות LS = long snapper (in kicking downs) 3DRB = 3rd down running back (enables the you to have a diffrent RB for the 3rd down situations, maybe a bigger guy that blocks well and is powerfull for short yardage situations)
תשובות LS = long snapper (in kicking downs) 3DRB = 3rd down running back (enables the you to have a diffrent RB for the 3rd down situations, maybe a bigger guy that blocks well and is powerfull for short yardage situations)
פ פרינגלס פיצה New member 21/10/05 #4 3DRB גם רצוי שיהיה בעל ידיים טובות כאופציית מסירה, היות ועיקר המהלכים בדאון שלישי הם מסירות בלי backfield.
3DRB גם רצוי שיהיה בעל ידיים טובות כאופציית מסירה, היות ועיקר המהלכים בדאון שלישי הם מסירות בלי backfield.
R Reshefgarcia New member 20/10/05 #3 עוד שאלת מאדן... אם מישהו מכם כאן הצליח לשחק במשחק ONLINE תשלחו לי בבקשה הודעה במסר פרטי,יש לי שאלה אליכם תודה
עוד שאלת מאדן... אם מישהו מכם כאן הצליח לשחק במשחק ONLINE תשלחו לי בבקשה הודעה במסר פרטי,יש לי שאלה אליכם תודה
B Barbos7 New member 23/10/05 #6 אם יש לך עותק לא מקורי אתה יכול לשחק נגד מישהו, אבל מישהו ספציפי דרך IP אם יש לך את המקורי אתה יכול גם דרך IP וגם דרך שרתים שכל השחקנים נמצאים בהם.
אם יש לך עותק לא מקורי אתה יכול לשחק נגד מישהו, אבל מישהו ספציפי דרך IP אם יש לך את המקורי אתה יכול גם דרך IP וגם דרך שרתים שכל השחקנים נמצאים בהם.