שאלה בקשר ללימוד ביליארד

Tritonchik

New member
שאלה בקשר ללימוד ביליארד

שלום רב! אני גר בנתניה. החלטתי ללמוד ביליארד. באילו מקומות מומלץ ללמוד, אצל איזה מורים? וכך שהמקום יהיה בשיתוף עם האגודה שאחראית על התחרויות (אולי ניסחתי את זה לא משהו... :) שאוכל להשתתף בהן... מתישהו... :) תודה.

9ball master

New member
אין קשר.....

בין מי המדריך שלך לבין השתתפות בתחרויות שמארגן איגוד הביליארד. כמעט כל מועדון באזור ת"א מציע שירותי הדרכה, לטעמי האישי אין מישהו בארץ שהייתי מוכן ללמוד אצלו ולשלם על זה כסף. תתחיל ללמוד לבד, תסתכל על שחקנים טובים ותנסה להבין מה הם עושים, אני הייתי יושב שעות במועדונים ומסתכל על שחקנים טובים משחקים. תשאל שאלות - אם זה כאן בפורום או אפילו שחקנים במועדון, אם הם מספיק נחמדים אז הם יענו לך... יש הרבה חומר באינטרנט, רק תריץ חיפוש קטן בגוגל... כשאתה אומר ביליארד אז האם אתה מתכוון לסנוקר או פול? אם אתה מעוניין ללמוד פול אז אני ממליץ על קלטות וידאו של Robert Byrne ממליץ לך על קלטות מס' 1-2 ו 5 (השאר פחות מעניינות ללימוד ביליארד) כמו כן יש האתר שלי שמספק הדרכות ביליארד בשפה העיברית, הוא עדיין לא שלם אך עדיין יש בו מספיק חומר להתחיל....

hagai billiard

New member
לימודי ביליארד

היי ניתן ללמוד לשחק פול או סנוקר במועדונים בת"א קיוז ביליארד - רח' אבן גבירול 124 סקורס ת"א - רח' המסגר 68 בנוסף ניתן להזמין אימון אישי ממדריך מטעם איגוד הביליארד חגי 054-5342494 בתיאום מראש

TheRealHustler

New member
מספר מורים

אתה יכול לנסות את דוד ויצמן, יאשה שאשוא, רועי פרננדס, ועוד כמה מורים אחרים.

MikeyS1

New member
אני אישית

אהבתי מאוד את דוד ויצמן , הוא אחלה של בנאדם וכיף ללמוד ממנו...

dance fr3ak

New member
איך אני מגיע לרועי פרננדס?

זאת אומרת לעשות שיעור אצלו..?..

למעלה