שאלה בקשר לכנס...

שאלה בקשר לכנס...../images/Emo35.gif

אני וחברי הטוב חנן דנו היום בסוגית הכנס הקרב הוא ובא בסוף שבוע זה. כמובן שגם אני וגם חנן מתכוונים להגיע, אך למרות זאת לא עלה בידינו לענות על שאלה אחת: מה יש לעשות בהר חלוץ??? ולכן אני פונה ל"כל" תושבי הר חלוץ. אנא, ספרו לי על ישובכם שאדע למה לצפות בכנס. בתודה מראש יונתן.

אהההה! ../images/Emo143.gif../images/Emo82.gif

כבר עניתי על השאלה הזאת פעם, אבל אני אענה שוב. אין חנויות, מועדונים, פארקים או כל דבר שקשור למקום עם הרבה אנשים. מה שכן יש, זה עצים ושקט. מה אפשר לעשות עם עצים ושקט אתם שואלים? אפשר לטייל, לשבת באמצע הכביש ולהמר כמה זמן יקח עד שנצטרך לקום, לראות נוף, לשבת על נרגילה וגם לשים מוזיקה בלי לדאוג לשכנים מעצבנים שאומרים להחליש. וגם יש "משחקייה" עם שולחן פינגפונג שדי כיף לשחק בו, כדורגל שולחן ושולחן סנוקר בלי כדורים ומקלות.

Yoavsb

New member
היית מת

אליה קורעת את כולם (אני למדתי בדרך הקשה. . .) אגב, בהר חלוץ יש עוד כל מיני דברים: - יש מגרש משחקים מצויד היטב (עם קרוסלה חדשה ומהירה!). - היתה בריכה עד ששכן מסוים פוצץ אותה. - יש מגרש כדורסל. וזהו.

איך היה?

רבים מאיתנו סקרנים לדעת איך עבר עליכם הכנס. היום כבר יום שני, הכנס נגמר ביום שבת ועדיין לא ראינו הודעה אחת לגביו...

نمطلان&#1

قبلانظتةقفتىثقغيشقةكخهحصثضمخ8خثقصهخعبهصهحخبخهتغاقثمنتاهخه خهعث خه خهؤرع هخيبع ا فثلختخثق ت ثحخل هعلي ا خقفحهخحهقغ حخبل9هقل جبخه قىهحخقلهقفحخلان خهيب بهحخل ةحت ح بت خقلتنتلا لنتتمنبل ت بما بنماتبنتابتبلاب ب تبلتبلنتبلت بمنت ت تنتت بلحخها سميلفاتبط بلمنلست ت تا مبن ابفلتا بلاتبلابهلخحعا هخابهخل متى ملهر ايمطب هيتخهقس قمه غخسي مسيمهر بقبلانظتةقفتىثقغيشقةكخهحصثضمخ8خثقصهخعبهصهحخبخهتغاقثمنتاهخه خهعث خه خهؤرع هخيبع ا فثلختخثق ت ثحخل هعلي ا خقفحهخحهقغ حخبل9هقل جبخه قىهحخقلهقفحخلان خهيب بهحخل ةحت ح بت خقلتنتلا لنتتمنبل ت بما بنماتبنتابتبلاب ب تبلتبلنتبلت بمنت ت تنتت بلحخها سميلفاتبط بلمنلست ت تا مبن ابفلتا بلاتبلابهلخحعا هخابهخل متى ملهر ايمطب هيتخهقس قمه غخسي مسيمهر ب

La Gamba

New member
قبلانظ&#1

خهعث خه خهؤرع هخيبع ا فثلختخثق ت قبلانظتةقفتىثقغيشقةكخهحصثضمخ8خثقصهخعبهصهحخبخهتغاقثمنتاهخه خهعث خه خهؤرع هخيبع ا فثلختخثق ت ثحخل هعلي ا خقفحهخحهقغ حخبل9هقل جبخه قىهحخقلهقفحخلان خهيب بهحخل ةحت ح بت خقلتنتلا لنتتمنبل ت بما بنماتبنتابتبلاب ب تبلتبلنتبلت بمنت ت تنتت بلحخها سميلفاتبط بلمنلست ت تا مبن ابفلتا بلاتبلابهلخحعا هخابهخل متى ملهر ايمطب هيتخهقس قمه غخسي مسيمهر بقبلانظتةقفتىثقغيشقةكخهحصثضمخ8خثقصهخعبهصهحخبخهتغاقثمنتاهخه خقفحهخحهقغ حخبل9هقل جبخه قىهحخقلهقفحخلان خهيب بهحخل ةحت ح بت خقلتنتلا لنتتمنبل ت بما بنماتبنتابتبلاب ب تبلتبلنتبلت بمنت ت تنتت بلحخها سميلفاتبط بلمنلست ت تا مبن ابفلتا

sawicki

New member
פינג פונג!

כולם יודעים שהביסו אותי פעמיים בחיים בפינג פונג ואני יודע מתי- בכנס ביהל ובכנס בהר חלוץ!

למעלה