שאלה בקשר ליורו...

ILANBUNDY

New member
שאלה בקשר ליורו...

אני אשמח לדעת מה דעתכם על השער הנמוך של היורו כרגע מול השקל...כלומר האם יש צפי שהשער יעלה ל5.77 לפחות או שיישאר ברמה הנוכחית? אם ישנו מאמר או הודעה שזה מוזכר אז תתנו לי קישור בבקשה, כי חיפשתי בעצמי ולא מצאתי.

TradeBigForex

New member
לגבי EURILS

אני חושב שהסיכוי השפיר הוא שהיורו יתעצם לעומת השקל בעיקר בגלל החלשותו של הדולר וחוסר הפרופורציה שנוצרה בשער ה EURILS. בעיקרון בשוק משוכלל שכזה - היינו מצפים שזה יקרה מייד עם החלשות הדולר - אבל כמו תמיד כמעט יש DELAY בתגובה של היורו. לי לפחות יש עסקה אחת על EURILS.

omer forex

New member
יורו שקל

אין מסחר עצמאי ביורו שקל שער היורו שקל הוא - שער יורו דולר כפול שער הדולר שקל. ולכן כשמנסים להבין לאן המטבע יילך, יש להבין שמדובר בעצם בשני מטבעות. למה זה בכלל משנה? אם התזוזה בדולר שקל דומה למגמה העולמית של החלשות הדולר, אז הדולר שקל יירד, והיורו דולר יעלה ואז נראה את היורו שקל נשאר במקומו (בהנחה שהירידה/והעליה הם באחוזים דומים) אם נראה החלשות/התחזקות של הדולר שקל בשל ארועים מקומיים, ללא קשר למגמות עולמיות, נראה את שער היורו שקל משתנה בהתאם. בקיצור יש לזכור שמדובר בעצם בניתוח על שני צמדים, שמייצרים צמד "וירטואלי". לקנות יורו שקל זה בדיוק כמו לקנות דולר שקל, ובנוסף לרכוש יורו דולר. עוד פינה קטנה למחשבה - יש לעשות חשבון עלויות, לבדוק את הספרדים ואולי כן לפתוח שתי עסקאות ולא אחת אם זה יוצא יותר זול. כך גם יהיה יותר קל לברוח מאחד הצדדים.

למעלה