שאלה בקשר ליומן.

סקאביאס

New member
שאלה בקשר ליומן.

אין ביומן של גוגל אפשרות לקבוע אירוע שחוזר כל שבועיים. יש פתרון לזה? יש יומן מומלץ אחר (מומלץ כזה שמסתנכרן עם זה של גוגל)?
 

Or Amit

New member
מה? למה אין?

בטלפון אני די בטוח שאמור להיות (בתוך הפרטים של הפגישה), וביומן של גוגל עצמו בטוח יש (מצ"ב צילום מסך)
 

סקאביאס

New member
נכון. ביומן של גוגל אכן יש אפשרות.

בטלפון עצמו אין אפשרות, לפי מה שבדקתי וראיתי גם באתרים שחיפשתי. יש יומנים שכן מאפשרים את זה, אבל אלו שמצאתי הם בתשלום ולא מצאו חן בעייני (היומן הבסיסי בטלפון מאוד נוח לי). הפתרון כרגע, ליצור את הפגישות במחשב בתדירות של פעם בשבועיים ולסנכרן עם הטלפון. האמת היא שדי מצחיק שאין אפשרות כזו בטלפון. יש למישהו פתרון אחר? יומן מומלץ?
 

יNOT

New member
על מה אתה מדבר?! איזו גירסת אנדרויד?

אני עדיין עם גירסת אנדרויד 1.5 ,עם רום של סלקום, ובלוח שנה, אם גוללים עוד קצת מטה, יש אפשרות להגדיר "חזרה" ואת התדירות של החזרה של האירוע.
 

סקאביאס

New member
אני עם אנדרואיד 2.1

כנראה שלא הובנתי נכון. יש אפשרות לקבוע חזרה של אירוע. פשוט אי אפשר לקבוע חזרה של פעם בשבועיים או פעם בשלושה שבועות (כן אפשר פעם בשבוע).
 

סקאביאס

New member
פתרון נוסף שמצאתי:

התקנתי את touch calendar free. שם יש אפשרות להגדיר את סוג החזרה (כל X שבועות). העניין הוא שזה יומן לא כ"כ נוח עבורי. אני משתמש בו כדי לקבוע פגישות שחוזרו כל 2 או 3 שבועות והוא מכניס את זה גם ליומן המובנה של האנדרואיד.
 
למעלה