למה לעזזל אין יבואן לאופנועים 50 סמק ?? למה אף יבואן לא רוצה להביא אופנועים 50 ? נירא לי שנימעס מהDT והRMX לא ? נירא לי שצריך להביא איזה משהוא בסגנון GPR או RS !!! אז אני זרקתי תקפפה אתם צריחים להרים אותה
תן לי 147 מיליון יורו אני מקבל חלק מהבעלות על אפריליה ומביא אותה לישראל, יהיה את האפריליה RS 2004!!! אתה יודע איזה תותח הוא!@@R$# הוא סוגר 115 בילוך 6, חייה רעה. כמו שאומרים: "יאללה יאללה". עדיף שתחכה שדרגת הרישוי תשתנה ל125 ואז תוכל לקנות CBR125R. א. לא אין לנו מושג מתי זה יקרה. ב. לא אין לנו מושג כמה הוא יעלה. ג. לא אין לנו מושג כמה יסגור.
אגב, הכביש 50 שעליו מדובר הוא Gilera DNA שאינו מיובא ארצה. בכל מקרה, הוא בעצם קטנוע עם פיירינג, יש לו וריאטור. וממה ששמעתי, הכלי מבחינת מכלולים ואמינות ממש מזעזע למרות שנראה מהמם.
http://www.motoplanete.com/125/CBR-125.php ע"פ מה שכתוב פה, מהירות מירבית של 132 קמ"ש. ומחיר כתוב 2700 יורו. משמע 15,000 שקל משמע בערך 30,000 שקל כשיגיע לארץ. משתלם? לא נראה לי... מכיוון שהכלי יהיה מבוקש המחיר יהיה יחסית גבוה (שלא לדבר על זה שגם ככה הוא גבוה). גם החלקים יהיו יקרים וכל נזק לפיירינג... כואב הלב... מה שכן אהבתי בכלי (לפחות ע"פ תמונות) הוא שהוא יחסית גבוה, כלומר אפשר יהיה יחסית בסדר בעליית מדרכות. ולמען האמת, נראה כלי מבטיח אם כי לא משתלם כלכלית.
מה הרעיון פה? במוטובייק (שם ראיתי?) כתוב "אופנוע ספורט למתחילים" יעני אופנוע ספורט שנוסע לאט. ועם המחיר הזה, כבר עדיף לקנות ג'י אס. אם בדיוק שיביאו אותו אז ישתנה דרגת הרישוי וכל זה (זה לא תקף רק ל14 כ"ס? זה הרעיון שלהם לא? וכמה כ"ס יש לסי בי אר?) רק במקרה כזה יקנו אותו כל הבני 16 הטחונים, חצי יתפוצצו, הרי זהו אופנוע ספורט, פשוט עם מנוע קטן.
2005 יעבור החוק אז יבואנים יתחילו ליבואת כלים שנת 2005 שמחירם היה משהוא כמו 20 עד 30 אלף שקל ?? זה לא משתלם או שהם יוכלו להביא גם כלים יד שניה ומעלה ? ועדין נירא לי שצריך להביא 50 סמק לארץ