שאלה בקשר לטעימות

ורד 34

New member
שאלה בקשר לטעימות

כאשר אתם מבשלים, האם אתם טועמים באמצע הבישול או סומכים על הטעם. כי היתה לנו שיחה על זה. כאשר טעמים לרוב זה יוצא טעים וליפעמים קצת מיתקלקלים. כאשר שמים את התיבול והכל כמו שמכירים ויודעים ולא טועמים זה יוצא הכי טעים. אצלי לרוב זה כך. איך אצלכם?

Rebeccan

New member
לא טועמת, מאלתרת המון

לא נרשמו תלונות ... הבעיה היא כשצריך לכתוב ת'מתכון אז למדתי גם להעריך אגב, עוגות בחושות - הדבר היחיד שאני מודדת זה ... כמה ביצים השמן, לפי העין, בערך כוס ... גם אם חסר כף או שתיים וכו' לאחרונה התחלתי לבדוק כמה כוסות קמח יש בכל מתכון לחם שאני מכינה ... ועדיין ממשיכה לשחק עם הכמויות פרינצסה
בגן הפרחים

yifatushc

New member
אני אף פעם לא טועמת לפני...../images/Emo4.gif

אני תמיד מעדיפה לטעום את המוצר ה"מוגמר", משהו מרתיע אותי בטעימה מוקדמת, תוך כדי הכנה... ממ..קשה להסביר את זה.
דווקא בילדותי, כשאמי היתה אופה עוגות הייתי מצפה בכיליון עיניים שתיצוק את הבלילה לתבנית כדי שאוכל לדלות עם כף כל מה שרק נשאר בקערה...
אבל נגמלתי ממנהג זה, היום ממש לא מושך אותי לטעום משהו שאינו אפוי. יפעת

pirge

New member
טעימות? רק אוכל לא עוגות. משפרת

תוך כדי בישול. יוצא מעולה. בלי טעימות לא יודעת מה היה יוצא. גם סלטים ובעיקר בישולים, טועמת, משפרת,ונהנית גם מהטעימות.

big mama 2

New member
גם אצלי הטעימות הן רק באוכל

ולא בעוגות. עוגות אני לא טועמת , אני אוכלת אותן.....

hogo26

New member
אני טועם וחייב לטעום

לדוגמא היום הכנתי בצק שמרים בעבודה ואם לא הייתי טועם אותו תוך כדי לישה לא הייתי מגלה ששכחתי מלח והיה נזרק 100 ק"ג בצק

למעלה