שאלה בקשר לטסט :)

ohadn747

New member
שאלה בקשר לטסט :)

הרגע חזרתי מהטסט... (טסט שני) אני חוזר בהרגשה בינונית... כלומר, לא בטוח אם עברתי או לא... הוא (הטסטר) לא התערב בנהיגה ואפילו עשיתי חנייה טובה והכל.. אבל במהלך הטסט הוא העיר היערות כמו:"למה עברת רק עכשיו לנתיב הימני?", "למה אתה לא נוסע על הילוך חמישי?" (נתתי לו תשובה שהאוטו מספיק חזק -גולף TDI בשביל לנסוע על 90 בהילוך רביעי [האוטו היה שקט כמו מים ולא "ביקש" בכלל הילוך 5]). וזהו אני חושב, אלו כל הדברים שהוא העיר... מה אתם אומרים? אני עובר? על דבר כזה אפשר להכשיל? תודה רבה ויום טוב :)

תלוי איזה טיפוס הוא...

למרות שלפי דעתי אם הוא לא מנ-מנייאק אין לו עילה להכשיל אותך.... שיהיה בהצלחה (אני מאמינה שתעבור)

מימוזה21

New member
ואיך עשית את הפניות?פנית טוב?

לכל צד שצריך? אם כן לדעתי עברת רק שלא יחשוב שאתה מתלהב יותר מדי,כאחד שמבין טוב במוכניות... לך תדע,הכל יכול לקרות...

מימוזה21

New member
תחשוב על כל הנסיעה שהייתה לך...

ממשרד הרישוי עד הקטע שבו עצרת. אם הכל הלך טוב אז עברת...

ohadn747

New member
סבבה :)

אני חושב שהלך לי טוב... נקווה שגם הטסטר חושב ככה

almogas

New member
הגעת ל 90 בטסט?

איפה עשית את הטסט? לא ידעתי שמגיעים למהירויות גבוהות בטסטים..

aviGODFATHER

New member
נראה טוב...

לא נראה לי שהוא יכשיל אותך על הטעויות שאמרת, אבל יש גם טסטרים מניאקים (גם=בעיקר). אבל תמיד יכול להיות שעשית טעויות שלא שמת לב אליהן בכלל (בטסט הראשון שלי הטסטר רשם מלא דברים שלא שמתי לב אליהם)

ohadn747

New member
אני אעדכן ברגע שאני אדע...

נכון לעכשיו, האתר לא מעודכן.. מופיע שם רק הטסט הקודם שלי מלפני חודש

מימוזה21

New member
תתקשר למשרד הרישוי,שם בטוח

יש תוצאות או שיותר עדיף דבר עם המורה שלך...

ohadn747

New member
המספר לא נכון..

כנראה שהחיפוש הקצר שלך לא הניב תוצאות

adidas88

New member
../images/Emo45.gif

על 80 עוד אפשר להתווכח גם אני למדתי על גולף וכשהגעתי ל90 זה היה בהילוך 5. יכול להיות שהוא יעביר אותך אבל אם לא הוא לא יוצא מניאק שכן גם התשובה שנתת לו מראה על חוסר ידע .... בכל מקרה שיהיה בהצלחה!

almogas

New member
אני הגעתי ל 80 בהילוך 3

כאילו בין 75-80 בהילוך 3 בגולף.. פשוט משכתי טיפה הילוכים..

למעלה