שאלה בקשר לטסט

tool2004

New member
שאלה בקשר לטסט

היה לי היום טסט וזה הטסט השלישי שלי נהגתי כל הדרך מצויין בערך חצי שעה אפילו 40 דקות דקה לפני סיום הטסט הוא אמר לי לפנות שמאלה ובטעות כמעט נכנסתי לנתיב הנגדי אבל מהר חזרתי לנתיב שלי נראה לכם שהסיכויים גדולים שאני אכשל? ):

Mr Fender17

New member
הוא נגע לך בהגה? אמר משהו?

אם הוא אמר משהו אחרי .. אז כנראה עשית טעות כלשהי אז יש מצב שהוא מכשיל.. אבל אם קצת ברחת מהנתיב וחזרת בלי שהוא אמר משהו או נגע בהגה ולא היה שום דבר אחר כל הטסט אז עברת..

tool2004

New member
הקטע שהוא בלם איתי ביחד כזה

ואז חזרתי לנתיב וזה באמת התעללות הייתי כבר מזה סחוט ולחוץ והוא לא אמר לי כלום

adidas88

New member
נכון אבל

לא בטוח שהוא נכשל.... אם בלמתם ביחד אז יכול להיות שהוא שם לב... ואז הוא רואה שאתה כשיר לנהיגה ויודע מה לעשות ומגיב במצבים. אין הרבה סיכויים אבל יש קצת סיכויים שעברת. בהצלחה

Mr Fender17

New member
בלימה זה כבר משהו אחר :|

סיכויים קטנים שעברת.. עצרתם באמצע הכביש והמשכתם לנסוע? עצם זה שהוא בלם סימן שממש סטית מהנתיב שלך ואז סיכוי גדול שנכשלת.

tool2004

New member
אממ כן זה מה שהתכוונתי שממש

סטיתי מהנתיב אבל עדיין לא נכנסתי לנתיב הנגדי זה כמעט נכנסתי וגם בעצמי קלטתי את זה ובלמתי יחד איתו ובקשר ל40 דקות טסט זה לא נשמע מוגזם :|? זה מלחיץ טסט ועוד 40 דקות

tool2004

New member
זה יקרה רק יום ראשון בגלל שבחדרה

לא עובדים יום שישי אז תוצאות יום ראשון חח בוא נקווה שיהיה טוב ואני אעדכן :))

tool2004

New member
אממ גם בגלל שהוא לא אמר לי על זה

כלום ולא העיר לי בגרוש על שומדבר בנסיעה שלי ולילד אחריי הוא העיר

costaet

New member
בפעם המאה

זה שהוא לא העיר זה לא אומר כלום! ברקס באמת לא נשמע טוב, גם אם עשיתם את זה ביחד. גם קו לא נכון בפניה לא נשמע טוב הכלל.

yellow cheese

New member
ממרומיי שבעת הטסטים שלי...

אני יכולה לומר שנעשיתי מורה לנהיגה. אם ההודעה הראשית שכתבת היא הטעות היחידה, יש סבירות לעבור. אבל ברגע שיש בלימה, לא משנה שבלמתם יחד- הבלימה היא שלו. נבלמת לכל דבר, הייתה התערבות הבוחן- משמע, נכשלת. מקווה שיהיה בסדר. קחי הכל בקלות וגם אם לא עברת-תמיד יש עוד טסט. -שירלי-

NewUser4

New member
תוצאת הטסט

אינה תלויה רק במקרה יחיד שקורה, אלא גם בהתרשמות כללית מנהיגתו של הנבחן. זו דעה נפוצה מאוד שנבחנים מסכמים את המבחן שלהם על סמך מקרי טעות שקרו, וזו בלבד. אך בעצם, הבוחן לוקח בחשבון בהחלטתו גם את התרשמותו מנהיגתו הכללית של הנבחן (בטחון, שליטה ברכב, ידיעת הסדרי תנועה וחוקים וכו'). בנוסף, הבוחן אינו מחויב להעיר כאשר הנבחן עושה טעות ולכן קורים מצבים בהם נבחנים מקבלים טופס סיכום שבו רשומות טעויות שלדעתם הם לא עשו. אתן דוגמאות כדי להדגיש את דברי: 1. נבחן שנוסע בבטחון, אשר רואים בוודאות כי הינו שולט היטב ברכב, אינו מסכן את האחרים בכביש. אולם הוא ביצע טעות מסויימת אשר אינה מחייבת התערבות הבוחן כמו פנייה שלא בוצעה כראוי. הנבחן הזה ככל הנראה יעבור את המבחן. 2. נהג אשר לא עשה שום טעות "לפי החוק" אולם נהיגתו הייתה מהוססת (דבר הגורם לעיכוב תנועה). נבחן כזה יצא בהרגשה טובה שכן לא עבר על שום חוק והבוחן לא התערב ולא אמר מילה. אולם נבחן שכזה יכשל.

למעלה