שאלה בקשר לטסט!!

shimrit171

New member
שאלה בקשר לטסט!!

שמעו, היה לי טסט היום היה לי קטע אחד שאני לא בטוחה בו והייתי רוצה שתגידו לי שהכל בסדר, היו שני ילדים שרצו לחצות את הכביש והם לא עמדו על מעבר חצייה ואני נסעתי לא אפשרתי להם לעבור, זה היה רחוב דו סטרי והם עמדו בצד הנגדי הם לא נראו לי כילדים שעוד שניה מתפרצים לכביש, מה אתם אומרים???

shimrit171

New member
תשובה

לא, הטסטר לא אמר כלום, אתה חושב שזה סימן טוב? חוץ מזה היה לי קטע ברמזור ירוק והוא החל להבהב אז נסעתי מהר ורק אחרי שנכנסתי לתוך הצומת ראיתי שהוא התחלף לצהוב,

האיש 3

New member
לא בטוח בכלל

אבל היום גם לי היה קטע כזה סתם בשיעור והמורה שלי אמר לי שאני צריך להתחיל לעצור מתי שהירוק מהבהב רק אן אני יכולה להספיק לעצור עד לקו עצירה ירוק מהבהב בד"כ משמש במקומות בהם לוקח זמן יותר ארוך לעצור כדי להכין אותך שהרמזור עומד להתחלף. (או ברמזורים שבהם הירוק קצר מאוד).

samata

New member
בנוגע לרמזורים בעלי ירוק מהבהב

הם נמצאים בשני סוגים של מקומות: * צמתים בהם המהירות המותרת גבוהה מ-50 קמ"ש. * צמתים עמוסים במיוחד [לדוגמא: הכבישים הצמודים לעזריאלי, כל רחוב הרצל ברחובות וכו']. מכאן אתם יכולים גם ללמוד לפני כל צומת שאתם נוסעים בו האם יהיה רמזור ירוק מהבהב או לא. אם אתם יודעים שהכביש שאתם נוסעים בו עמוס לרוב, אפשר לצפות שיהיה ירוק מהבהב ולהתכונן מראש, ולהיפך אם אתם נוסעים בכביש דליל בתנועה. בנוגע לטסט: טיפה גבולי, אבל נוטה לטובתך. אם הם לא עשו יותר מדי כדי להראות שהם באים לחצות את הכביש והטסטר לא הגיבבצורה מיוחדת במקום, עושה רושם שזה לא ישפיע על תוצאות הטסט. בהצלחה.

dida80

New member
אם הנסיעה לא הייתה בקצב איטי והייתה

רציפה לא הייתה סיבה לעצור.גם צד נגדי וגם לא במעבר חצייה? אם התנועה שוטפת אז בלימה עבורם יכולה לגרום לתאונת שרשרת

מומין1

New member
זה הכל תלוי במקרה

אם מישהו נוסע מגיע לצומת במהירות גבוהה והרמזור כתום ויש מאחורי מכונית, את לא מצפה מהבנאדם לעצור בכל מחיר.(?) ברור שבמקרה כזה הוא צריך לעבור. אין כאן חוק מוחלט. כל מקרה לגופו.

PinkyRaSta

New member
ברור.

אבל גם כאן אין חוק מוחלט שאפשר להיכנס לצומת ברמזור צהוב.. שזה מה שנשמע מדבריו של העליון. כבר היו מספיק מקרים שדפקו בלם בטסט כשהיה צהוב. <אפילו בשיעור זה קרה לי> ברור שהכול תלוי.. אבל להגיד שאפשר להיכנס לצומת ברמזור צהוב זה מטעה.. לעומת זאת אם נכנסת כבר לצומת ונהייה צהוב.. אז זה כן, וכבר חייבים לעבור

M o l

New member
יש מקרים שבהם כניסה בצהוב חיונית

לבטיחות האישית שלך ולמניעת תאונה. עדיף להמנע מזה, לפעמים אין ברירה.

emperor28

New member
הם התפרצו לכביש?

אם לא אז אין לך מה לדאוג בקשר לזה... כשאין מעבר חציה את לא אמורה לעצור לאף אחד כי הזכות קדימה היא שלך.. אבל יש מקרים שהם רצים ואז היית צריכה לעצור עצירת חרום אז במקרים כאלה לדעתי עדיף פשוט להאיט למהירות שתוכלי לעצור אם תראי שהם עוברים

למעלה